Actualitate

Aproape jumătate din maşinile Poliţiei rămân în garaj, în caz de îngheţ

Cristina Ghenea

Relatam într-un articol precedent, că banii de care a dispus  Inspectoratul de Poliţie al judeţului (IPJ) Hunedoara nu au fost suficienţi decât pentru dotarea cu cauciucuri de iarnă a 60 la sută dintre maşinile pe care le are în parcul său auto.

„Unitatea noastră a cheltuit pentru cauciucurile de iarnă achiziţionate aproape 58.000 lei. Doar atât ne-a permis bugetul până în acest moment”, a declarat comisarul şef Marcel Zaharie, adjunct al şefului IPJ Hunedoara.
Pentru a anvelopa şi restul de 40 la sută dintre autoturisme, IPJ Hunedoara mai are nevoie de circa 44.000 de lei, dar această problemă a intrat în grija Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), încă de luna trecută. „La nivelul unităţii centrale, s-a decis ca Direcţia de Logistică de la Bucureşti să se ocupe de achiziţionarea anvelopelor de iarnă necesare unităţilor teritoriale“, a declarat Adriana Voina, reprezentantul IPJ Hunedoara. Până în prezent, însă, nici o veste privind cauciucurile.
Totuşi, reprezentanţii IPJ Hunedoara asigură cetăţenii că acestea sunt suficiente pentru a face faţă solicitărilor din teren şi pentru a desfăşura controalele de rutină, necesare pentru depistarea unor infractori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura