Gura lumii

Gura lumii 08.09.20011

Vorbeşte lumea prin târg că o domnişoară, patroană mare la o firmă cu mulţi pui, a făcut o nouă victimă printre bărbaţi, de data aceasta fiind vorba de un sportiv. Patroana de care vorbim, spun cârcotaşii, stă frumos pe banca de rezerve, când iubitul ei cel sportiv are meciuri, aşa ca să-l încurajeze mai îndeaproape. Gurile rele spun că, la ultimul meci jucat acasă de echipa susţinută financiar de amintita domnişoară, omul, săracu, nu a dat nici un randament pe terenul de joc. Unii zic că din cauza emoţiilor, ca nu cumva să greşească vreo pasă, că-l vede iubita lui, finanţatoarea. Suporterii, însă, nu l-au lăsat netaxat pe sportiv, certându-l nevoie mare că, în loc să alerge pe teren, parcă doarme. Zvonerii mai cred că fotbaliatorul este în ultima vreme cam obosit, deoarece îl pune la lucru şi iubita cea pretenţioasă. Şi că, zic cârcotaşii, este normal să nu dai randament la fel de mare, când munceşti pe două terenuri.

Vorbesc cârcotaşii că un cunoscut om politic din judeţ, cu un trandafir la rever, face ce face că tot contracte cu firmele de stat încheie. Zvonerii au aflat că personajul în cauză nu prea ţine cont de faptul că a fost încondeiat prin media, cum că firma la care este acţionar are foarte multe contracte cu instituţii de stat, că, deh, e mai greu să lucrezi cu privaţii. Acum, zvonerii au scos pe piaţă o nouă informaţie. Cică omul nostru, că tot va veni campania electorală, a mai pus-o de un contract mare. Spun gurile rele, că firma al cărui acţionar este, a semnat cu o instituţie de stat, dintr-o staţiune cunoscută din judeţ, un contract baban. Şi, conform contractului amintit, firma politicianului hunedorean face de toate – de la curăţenie, la construcţii, de la aprovizionare, la service aparatură electronică – pentru instituţia de stat în cauză. Cum de a reuşit el acest lucru, este foarte simplu. Directorul de acolo are tot un trandafir în piept.

2 comentarii la „Gura lumii 08.09.20011

  • Hai sa-l votam pe nemernicul de Arion primar la Hunedoara, sa fure mai mult decat Hada si Schiau. Oricum nu-l intereseaza altceva decat sa-si satisfaca nevoile lui si a lingailor lui. De asta a blocat si asfaltarea strazilor din oras…

  • Vorbeste gura lumii ca in Deva, la intersectia Ion Creanga cu aleea Neptun este de vreo 4 luni o groapa maricica in asfalt. Oare care din cei 4 viceprimari se mai ocupa de problema?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura