ActualitateEvenimentFlash

Președintele Laurențiu Nistor: Consiliul Județean Hunedoara va sprijini în continuare echipa de fotbal FC Corvinul 1921, astfel încât și în sezonul viitor să obțină performanțe de neuitat

Jucătorii echipei Corvinul Hunedoara au dus Cupa României la Castelul Corvinilor, sâmbătă seară, după o paradă pe străzile oraşului, la care au fost prezente sute de persoane. Jucătorii au plecat într-o paradă cu trofeul Cupei României, într-un autocar descoperit, iar destinaţia finală a fost Castelul Corvinilor.

Simbol
„Jucătorii Corvinului au pornit de la stadionul „Michael Klein” într-un tur triumfal al orașului, prezentând Cupa României, în aplauzele și ovațiile miilor de locuitori care le-au ieșit în întâmpinare. Turul s-a încheiat la Castelul Corvinilor, un simbol valoros al orașului, unde s-a desfășurat evenimentul Noaptea Muzeelor și unde echipa a fost primită cu mult entuziasm de hunedoreni. Componenții echipei au prezentat pu­bli­cului cupa cucerită cu multă ambiție și dă­ruire, după o finală excepțională!
A fost un moment unic pentru toți, cu atât mai mult cu cât FC Corvinul 1921 Hunedoara a jucat în premieră finala Cupei României și, deși activează în Liga a II-a, a reușit o performanță istorică. Sunt mândru de echipă, de suporteri, și sunt încrezător că FC Corvinul 1921 ne va oferi și alte clipe fru­moase de acum înainte.
Consiliul Județean Hunedoara va sprijini în continuare echipa de fotbal FC Corvinul 1921 Hunedoara, astfel încât și în sezonul viitor să obțină performanțe de neuitat”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Con­siliului Județean Hunedoara. (A.N.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura