Sport

A îmbrăcat chimonoul de antrenoare

Recent, la Oradea, unde s-a desfășurat un stagiu de pregătire destinat arbitrilor și antrenorilor din judoul românesc, conducerea Federaţiei Române de Judo a organizat o ceremonie emoţionantă oca­zio­nată de retragere din activitatea de performanţă a sportivei Andreea Chiţu (foto).

Le-a mulţumit celor care au ajutat-o
La acest eveniment, Andreea, care l-a avut alături și pe fostul ei antrenor, Florin Bercean, a mulţumit, în primul rând tuturor celor care s-au ocupat de formarea și șle­fuirea ei ca sportivă de mare performanţă.
Chiţu a explicat că fără contribuţia direc­tă a acestor oameni nu ar fi putut ajunge atât de sus în judoul mondial. Andreea nu i-a uitat nici pe antrenorii Robert Andreescu, Simona Richter sau pe fostele ei colege, devenite foarte bune prietene, Alina Dumitru și Corina Căprioriu.
„Le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și mi-au organizat această retragere, în special domnului președinte Cozmin Gușă.Mi-aș dori ca de acum înainte să ascult de cât mai multe ori imnul ţării, în calitate de antrenoare. Să am sportivi pe care să-i văd pe podiumul de premiere. Dacă eu nu am reușit să obţin o medalie olimpică în calitate de sportivă sper să o pot obţine ca antrenoare”, a declarat Andreea Chiţu.
De câteva săptămâni, Andreea Chiţu a îmbrăcat chimonoul de antrenoare, devenind antrenoarea coordonatoare a CNOPJ-ului de la București. „Este un înce­put în noua mea carieră de antrenoare. Responsabilitatea pe care o am este foarte mare, dar sunt sigură că mă voi descurca”, a mai spus Andreea Chiţu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura