FlashPolitica si administratie

Ovidiu Moş, la depunerea candidaturii pentru Primăria Deva: În ritm alert, spre funcţia de primar al Devei!

Sorina Popa

Viceprimarul Devei, Ovidiu Moş, şi-a depus candidatura pentru postul de primar al reşedinţei de judeţ din partea PSD. Ovidiu Moş are la activ trei mandate de viceprimar şi opt luni a fost primar interimar al Devei.

Din toate domeniile
„Alături de colegii mei, înscrişi pe lista de consilieri locali la Deva, am intrat, oficial, în campanie electorală. O campanie care va avea un ritm alert. Vom face investiţii în infrastructura rutieră, sănătate, educaţie, vom atrage noi investiţii în municipiul Deva. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. Avem o echipă de profesionişti, medici, profesori, ingineri, oameni de afaceri. Sperăm să obţinem şapte-opt posturi în Consiliul Local Deva. Le mulţumesc devenilor pentru sprijinul acordat în toţi aceşti ani şi de acum încolo. Vom câştiga Primăria Deva şi preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara”, a afirmat Ovidiu Moş, ieri, după ce şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al reşedinţei de judeţ.

Echipă dedicată oraşului
Preşedintele organizaţiei municipale Deva a PSD, Ancuţa Elena Suciu, a declarat: „Pornim în această competiţie cu gândul la deveni şi la copiii noştri, cărora vrem să le garantăm un oraş curat, european, un oraş în care să-ţi poţi construi un viitor sigur! Credem în puterea şi determinarea lui Ovidiu Moş de a munci pentru deveni, de a coagula o echipă care să se dedice oraşului şi, în egală măsură credem şi că echipa pe care o propunem pentru Consiliul Local este potrivită pentru a sprijini proiectele viitorului primar. Pe lista PSD sunt profesionişti, oameni care iubesc Deva şi care sunt pregătiţi să contribuie la dezvoltarea oraşului“.

One thought on “Ovidiu Moş, la depunerea candidaturii pentru Primăria Deva: În ritm alert, spre funcţia de primar al Devei!

  • Când oferi 800 de lei pentru o pensie minimă , atunci recunoști că pensionarul a muncit și a cotizat pentru pensie și este un drept al lui .

    Ce faci când vezi că pensionarul plătește facturile la gaz , curent , apă, gunoi , internet , telefon și medicamente la farmacie lunar , după care îi rămâne doar 12 lei pentru a mânca trei mase calde pe zi ?

    Tu ca politician educat cu școală și facultate poți gândi cum împarți patru lei pentru o masă caldă știind că la un infractor arestat îi plătește tot statul 5180 de lei lunar pentru întreținerea lui în închisoare . Hai să fim corecți și să avem demnitate și să le asigurăm un trai decent pensionarilor .

    Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără minciună și prin Credință veți învinge . F .*. P .*. V .*.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura