ActualitateComunitate

Românii care nu au răbdare să aștepte extragerile la 6/49 joacă la loterii virtuale

Milioane de români joacă în fiecare an la Loto 6/49, sperând să dea lovitura și să câștige banii care i-ar scuti de grija banilor pentru tot restul vieții. Anul trecut, jucătorii au cumpărat bilete în valoare de aproximativ un miliard de lei. Pot fi numărați pe degete cei care și-au împlinit visul.

Potrivit lui Alexandru Croitoru, fostul director al Loteriei Române, în primele 11 luni ale anului 2019 ai fost acordate premii de 204 milioane de euro. Andrei Butnariu, din Galați, a câștigat 4,7 milioane de euro, în luna mai. Juca la loto de peste 20 de ani, aceleași numere de fiecare dată. Și în luna iulie s-a câștigat marele premiu, dar posesorul biletului a dorit să rămână anonim. Cert este că premiul a fost în valoare de 4.651.706,40 de lei (aproximativ un milion de euro), iar biletul norocos a fost jucat la o agenție din Comănești, județul Bacău.

Un român care a câștigat 17,7 milioane de lei la Joker a aflat întâmplător de norocul care a dat peste el. Nu a verificat numerele decât după trei săptămâni de la data extragerii, când s-a dus la o agenție pentru a pune un alt bilet. Jucase numere alese la întâmplare, alături de 7 și 9, numerele pe care le joacă de fiecare dată.

Sunt povești care alimentează motivația celor care joacă. Totuși, există două impedimente care îi fac pe unii români să prefere alte jocuri de noroc. În primul rând, nu se poate juca online. Sebastian Iacob Moga, noul director al Loteriei Române, are ca obiectiv implementarea platformei online de vânzare a produselor loto. Rămâne de văzut în cât timp va fi atinsă această țintă.

Pariuri pe loterii virtuale

În al doilea rând, sunt doar două extrageri pe săptămână: joia și duminica. Românii care nu au răbdare să aștepte atâtea zile joacă pariuri pe loterii virtuale.Casele de pariuri care funcționează legal în țara noastră au în oferte mai multe astfel de loterii. Dincolo de confortul oferit de posibilitatea de a juca de acasă (în cazul celor online), loteriile virtuale atrag prin numărul mare de extrageri zilnice.

Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo și Get’s Six sunt cinci dintre cele mai populare jocuri de acest tip. Regulamentul este simplu: la fiecare loterie sunt extrase 35 de numere, iar jucătorul poate avea pe bilet între 6 și 12 numere. Ca să fie câștigător, biletul trebuie să conțină minim 6 dintre numerele extrase. Cu cât mai repede ies din „urnă” aceste numere, cu atât mai mare este câștigul. Dacă primele 6 numere extrase coincid cu 6 numere de pe bilet, atunci biletul e câștigător cu cota maximă,10.000. Așadar, jucătorul primește suma mizată, multiplicată de 10.000 de ori.

Numărul bilelor aflate în urnă diferă de la o loterie la alta. La Lucky 6, de exemplu, loterie la care se poate juca doar online, sunt 48 de bile în urmă. La loteriile care se regăsesc exclusiv în ofertele offline sunt 49 de bile în urnă. Și miza minimă variază, în funcție de operatorul la care joacă românii.

După caz, extragerile pot fi urmărite pe Internet sau în agențiile terestre ale operatorilor. Este de la sine înțeles că în orice sucursală se transmite aceeași extragere. Pe lângă Lucky 6, unul dintre agențiile de top de pe piața din România a inclus în ofertă și loteriile virtuale NetSix și Lucky X.

Ar mai fi de spus că, în afară de pariurile pe numere câștigătoare, loteriile virtuale permit și pariuri de tipul primul număr: par / impar (dacă primul număr extras este 5, atunci câștigă cei care au mizat pe „impar”), primul număr : peste / sub 24.5 (dacă primul număr extras este 35, atunci câștigă cei care au mizat pe selecția „peste”), pe culoarea primei bile extrase ș.a.

Este o ofertă foarte variată, care atrage mulți jucători și din care Loteria Română se poate inspira, pe viitor.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura