Actualitate

Hunedorean implicat în răpirea iubitei unui turc, arestat preventiv

Maximilian Gânju

Un tânăr de 20 de ani, din Hunedoara, alături de un bărbat de 30 de ani, din Caraş-Severin, au intrat peste un cetăţean turc în casă, l-au bătut şi apoi i-au răpit iubita. Femeia a reuşit să scape din maşina celor doi într-o intersecţie.

Judecătorii i-au arestat preventiv pe suspecţi pentru 30 de zile. Hunedoreanul şi bărbatul din Caransebeş sunt învinuiţi şi cercetaţi de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar magistraţii Judecătoriei Lipova au decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Răzvan Fica, din Hunedoara, şi Ioan Copoceanu, din Caransebeş, au cerut să fie lăsaţi în arest la domiciliu sau controlul judiciar, sau chiar control judiciar pe cauţiune, însă instanţa le-a respins cererile.
Totul s-a petrecut în localitatea Vărădia de Mureş, unde suspecţii au intrat în casa unui cetăţean turc, de 34 de ani, şi pe fondul unor neînţelegeri l-au bătut, după care i-au răpit iubita, o tânără de 26 de ani, din judeţul Sibiu, şi ar fi transportat-o cu maşina fără voia acesteia pe traseul Vărădia de Mureş – Deva – Timişoara – Lipova – Arad. Tânăra a reuşit să scape într-o intersecţie semaforizată. Cei doi bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti pe raza oraşului Lipova. „Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal”, au precizat anchetatorii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura