Sport

Liga a IV-a, etapa a 14-a. Ligile inferioare programează jocuri interesante în judeţ

La finalul de săptămână sunt programate partidele din cadrul etapei cu numărul 14, din care se desprind jocurile de la Vulcan, Orăştie şi Deva, acolo unde rezultatele înregistrate pot influenţa situaţia din clasament. Liderul actual, Jiul Petroşani, joacă la Vulcan şi, printr-o victorie îşi poate consolida poziţia, deci partida dintre CSM şi Jiul poate fi considerată un derbi al etapei, dar şi unul al orgoliilor.

Nemulţumit de amendă
„Va fi un meci al ambiţiilor mari. Noi sperăm să facem un meci frumos, care să placă spectatorilor. Din păcate, nu vom putea conta pe serviciile lui Remus Sandu, care este suspendat“, a spus Damian Militaru, antrenorul Jiului.
„Jucăm cu cea mai bună echipă din campionat şi vrem să obţinem tot ceea ce se poate din acest meci. Noi îl tratăm ca pe un meci oarecare şi vrem să oferim un spectacol frumos“, a spus Dan Voicu, care este nemulţumit de amenda pe care clubul din Vulcan a primit-o de la AJF Hunedoara:“Este o amendă foarte mare care nu este în conformitate cu realitatea. La noi, un spectator din tribună a dat cu piciorul într-un pet care a ajuns pe pista de joc . Petul respectiv nu a fost plin, nu a lovit pe nimeni. Consider că, dacă observatorul intervenea la timp nu se întâmpla acest incident. A fost o întâmplare nefericită pentru noi. Amenda este foarte mare“, a mai spus Dan Voicu.

Pot produce o surpriză
Pe de altă parte, este aproape sigur că în această etapă formaţia din Geoagiu va câştiga întâlnirea din deplasare de la Călan, ceea ce ar face, în cazul unui eşec al Jiului, să se schimbe locurile în clasament. De urmărit cu atenţie este şi partida de la Deva, unde localnicii pot produce surpriza etapei.
Iată programul complet al etapei:
CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Jiul Petroşani
AS Victoria Călan – C.S. Gloria Geoagiu
CSA Aurul Brad – ACS Minerul Uricani
LPS Cetate Deva – ACS Şoimul Băiţa
CSM Dacia Orăştie 2010 – CSO Retezatul Haţeg
CS Inter Petrila –stă. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura