Sport

Fotbal, Liga a III-a: Jocuri dificile pentru echipele din judeţ

Nicolae Gavrea

Egalul înregistrat săptămâna trecută, pe terenul propriu, cu liderul Şoimii Lipova, scor 2-2, a adus schimbări în conducerea tehnică a echipei devene. Conducerea secţiei de fotbal a LPS Cetate Deva a decis să facă o schimbare după ce echipa a ajuns pe loc retrogradabil în Seria a 4-a a Ligii a III-a şi l-a numit coordonator principal pe Romulus Gabor (57 de ani). Romulus Gabor îi va avea ajutoare în staff-ul tehnic pe antrenorul secund Ciprian Luca şi pe antrenorul cu portari Aurel Sava.

Cetate Deva are două remize, ambele pe teren propriu, (2-2 cu CS Ocna Mureş şi 2-2 cu Şoimii Lipova) şi o înfrângere (0-1 cu Millenium Giarmata) în acest an, în debutul returului, şi ocupă locul 14 din 16, poziţie retrogradabilă. În etapa următoare, astăzi, de la ora 15:00, Deva joacă în deplasare la Unirea Alba Iulia (locul 9, cu 23 de puncte).
Cealaltă formaţie din judeţul noastru, CS Hunedoara, aflată acum pe locul 10 în clasament va juca mâine (sâmbătă) de la ora 15.00 pe teren propriu în compania echipei CSM Şcolar Reşiţa, partener incomod, deoarece oaspeţii urmăresc promovarea şi se află pe locul secund în clasamentul seriei (35 puncte), la doar patru puncte în urma liderului Şoimii Lipova.

One thought on “Fotbal, Liga a III-a: Jocuri dificile pentru echipele din judeţ

  • Luptati (Hunedoara si Deva) pentru a ramane in Liga 3 !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura