ActualitateFlash

Devenii îşi pot plăti de acum taxele şi impozitele într-un spaţiu modern şi aerisit. A fost inaugurat noul mall de servicii al Primăriei Deva

Sorina Popa

Ieri, a fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Deva, un mall de servicii, pe modelul celui din Oradea. Pentru public, mall-ul va fi deschis de luni încolo.

Pot fi plătite facturi, rovigneta
Devenii vor putea de acum înainte să-şi plătească taxele şi impozitele, dar nu numai în acest sediu, modern, generos, unde vor avea parte şi de asistenţă din partea specialiştilor, pentru completarea diferitelor declaraţii financiare. Spaţiul are o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi, există mese unde contribuabilii pot să-şi completeze cererile, există şi un automat pentru plata facturilor, de la care se pot achiziţiona şi bilete de tren, de avion sau pentru concerte, inclusive rovigneta. Totul este monitorizat video cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Pentru a creşte eficienţa
”De luni, vom începe în noul spaţiu programul cu publicul. Avem un mall de servicii, preluat după cel de la Primăria Oradea. Scopul acestei investiţii a fost acela de a creşte eficienţa colaborării dintre colegii din Primăria Deva şi cetăţeni. De luni încolo, toţi cetăţenii care vor să-şi achite taxele locale, amenzile sau facturile pot veni aici. Mulţumesc devenilor că au avut răbdare până am reuşit să modernizăm acest spaţiu. Aici se pot plăti obligaţiile la bugetul local, chiar şi amenzile, dar şi facturile la utilităţi. Sunt convins că relaţia cetăţean-funcţionar va funcţiona mult mai bine, de acum înainte», a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Acordă asistenţă contribuabililor
Carla Popa, directorul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale, a declarat că ”în vechiul spaţiu era foarte greu de lucrat. Oamenii erau obligaţi să stea în picioare, la cozi, era întuneric. Nu erau condiţii pentru completarea unor documente. Acum toate birourile sunt dotate cu mese şi scaune pentru contribuabili, acordăm şi asistenţă pentru completarea documentelor“.
Direcţia Impozite şi Taxe Locale Deva funcţionează acum în clădirea fostei Universităţi Ecologice, la doi paşi de sediul Primăriei Deva. Primăria plăteşte pentru acest spaţiu o chirie de 8.000 de euro pe lună. În noul ”domiciliu” primăria a investit 300.000 de lei în mobilier şi aparatură. Mall-ul de servicii se va deschide pentru public luni, la ora 8.15.

One thought on “Devenii îşi pot plăti de acum taxele şi impozitele într-un spaţiu modern şi aerisit. A fost inaugurat noul mall de servicii al Primăriei Deva

  • Oamenii astia nu se mai satura sa apara in fata(a se citi poze)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura