FlashPolitica si administratie

Scandalurile din partidul fantomă se ţin lanţ. Alin Suciu îi dă lovitura de graţie lui Mareş

Sorina Popa

Scandal printre membrii PSRO din Deva şi judeţ, după ce fostul viceprimar Răzvan Mareş a dat afară din partid mai multe persoane. ”Execuţiile” nu sunt corecte, susţine Alin Suciu (foto), cel care a condus până în urmă cu câteva zile organizaţia deveană a acestui partid. Suciu a organizat ieri o conferinţă de presă în care a spus tot ce avea pe suflet, deşi el şi Mareş au fost prieteni la cataramă.

„A dizolvat cu de la sine putere birourile local şi judeţean”
”În general, lumea se sperie de marii dictatori politici de la nivel central, dar se pare că aceştia au devenit mult mai mici decât cei de la nivel local. E vorba de unii care se cred Mafalda. Luni, colegul nostru Răzvan Mareş a făcut o şedinţă. Nu ştiu pe ce bază, a convocat cinci oameni la şedinţă, despre trei dintre ei nici nu ştiam că sunt membri ai Biroului Local ai PSRO Deva. Au decis dizolvarea Biroului Local al PSRO Deva, dar şi al celui judeţean al partidului. Foarte mulţi membri PSRO sunt nemulţumiţi de deciziile lui Mareş. O decizie care pe mine m-a şocat. Nu am fost invitat la şedinţă. O decizie pe care a luat-o ca să dea afară nişte membri de partid, care-l încurcă în calculele lui politice, astfel încât după plecarea Andreei Ciobanu din funcţia de consilier local (n.r.- a câştigat concursul pentru postul de şef Achiziţii la Primăria Deva), să aducă oamenii care-i convin lui şi pe care poate să-i dirijeze în Consiliul Local Deva. Au fost excluşi Paul Enescu, care era pe listă şi ar fi trebuit să intre în CL Deva, Marius Mustaţă şi Gianina Mortean. Nu pot fi de acord cu toate astea, pentru că ei şi-au făcut datoria faţă de partid, au muncit. Noi am fost o echipă puternică, în timpul campaniei am dat dovadă de unitate, până când Răzvan Mareş a început să aibă derapaje. Din informaţiile mele, Mareş a semnat adeziunea la PMP, după ce bătuse palma cu cei de la ALDE. De pe surse ştiu că adeziunea la PMP există, nu este datată, dar există. Deci, dacă există adeziunea înseamnă că el nu mai este membru PSRO”, a afirmat fostul preşedinte al PSRO Deva, Alin Suciu.

„Eşecul politic îi aparţine”
”Noi am muncit ca să-l aducem pe Răzvan Mareş pe o poziţie politică importantă. Însă, singur şi-a bătut joc de poziţia lui. A luat măsurile care l-au adus aici. Eşecul politic îi aparţine. Singura platformă electorală a lui este să se opună în Consiliul Local Deva la tot, chiar dacă sunt hotărâri bune. Şi, poate că-l aşteaptă pe prietenul nostru Mircia Muntean să candideze. Dar, sunt convins că Mircia s-a lămurit. Am vrut să vă spun aceste lucruri, echipa PSRO rămâne, noi, în afară de Răzvan Mareş şi încă câţiva. PSRO se va desfiinţa, dar probabil că echipa noastră va merge pe un alt drum politic pentru alegerile din 2020”, a declarat Alin Suciu în conferinţa de presă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura