Actualitate

Răsturnare de situaţie în dosarul hoţului din maxi taxi

Recidivistul de 34 de ani, Alin Armeanu Constantin, denumit ”Spaima taximetriştilor”, a primit o pedeapsă de aproape 15 ani de închisoare, pentru că a comis nu mai puţin de 11 spargeri consecutive.

Alin Armeanu Constantin a comis furturile pe raza Văii Jiului, cu precădere în Petroşani şi Petrila, ţintele lui fiind microbuzele de transport în comun şi taxiurile. Hoţul se află în penitenciar şi a fost prins în flagrant după ce a spart mai multe autovehicule într-o singură noapte.
Dosarul său ar putea fi redeschis dacă se va dovedi că minora de 14 ani, alături de care a dat o parte din spargeri, a minţit în declaraţii, aşa cum susţin procurorii. Tânăra, condamnată şi ea la o măsură educativă, riscă acum o pedeapsă mult mai aspră dacă va fi găsită vinovată. Când a fost prins, hoţul avea asupra lui instrumentele cu care acţiona: levier, şurubelniţă, patent, mănuşi, lanternă, rolă de bandă adezivă şi chei pentru lacăte, dar şi bunuri şi sume de bani a căror provenienţă nu o putea justifica. Bunurile sustrase din autoturisme au fost recuperate, dar prejudiciul total a fost cu mult mai mare pentru că a avariat autovehiculele. Cei mai mulţi dintre păgubiţi n-au mai avut pretenţii de la individ şi nu s-au mai constitutit parte civilă în proces. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura