Sport

Rezultate remarcabile pentru gimnaştii români la Marrakech

Nicolae Gavrea

În perioada 04 – 07 mai 2018, sportivii români din loturile de gimnastică artistică şi aerobică au participat la cea de-a XVII-a ediţie a Gimnaziadei, competiţie organizată la Marrakech, în Maroc.

În competiţia de gimnastică artistică – Silvia Sfiringu a câştigat medaliile de bronz la bârnă şi sol şi s-a clasat pe locul cinci la sărituri, în timp ce Iulia Berar s-a clasat pe locul IV la individual compus, locul V paralele şi pe locul VI la bârnă. Cele două gimnaste au fost însoţite de antrenorul Florin Cotuţiu şi de arbitra Ileana Hrişcă.
Gimnastica aerobică a avut şi ea reprezentanţi pe podiumul de premiere: medalie de aur la trio, obţinută de echipa formată din Sarmiza Niculescu, David Gavrilovici şi Daniel Ţavoc şi la perechi mixte, din Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici. O medalie de argint a revenit grupului alcătuit din Sarmiza Niculescu, Ioana Calenici, Ebru Gheneghez, Miruna Iordache şi Daniel Ţavoc iar cea de bronz a fost cucerită de gimnastul Daniel Ţavoc la individual.
Ca urmare a acestor rezultate, delegaţia României a ocupat locul secund la gimnastică aerobică, fiind răsplătită cu medalia de argint.
Echipa de gimnastică aerobică a României la Marrakech le-a mai avut în componenţă şi pe Cristiana Spînu (antrenor), Alina Drăgan (director de concurs şi arbitru) ca şi pe Cristina Dulgheroiu (arbitru). Menţionăm că o parte din aceşti sportivi vor fi prezenţi între 18 şi 20 mai la cea de-a 21-a ediţie a Cupei Cetăţii de gimnastică aerobică, organizată la Deva de către CNS Cetate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura