Actualitate

Fostul şef al Poliţiei Crişcior, cercetat penal

Maximilian Gânju

IPJ Hunedoara a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara cu privire la posibilitatea comiterii infracţiunii de divulgare de informaţii de serviciu secrete sau nepublice, în cazul poliţistului Adrian Ancheş.
Sesizarea penală a fost transmisă procurorilor de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara în urma apariţiei în spaţiul public a unei filmări indecente al cărei protagonist este comisarul Adrian Ancheş. Poliţistul este alături de o tânără cu care întreţine relaţii sexuale, poartă o uniformă de serviciu şi în timpul jocului erotic dă o serie de informaţii legate de serviciu către terţe persoane. IPJ Hunedoara a mai dispus şi ca poliţistul să fie cercetat disciplinar în urma înregistrării video redată în spaţiul public la finele săptămânii trecute.
”La finalizarea cercetării se va stabili dacă poliţistul a săvârşit abateri disciplinare prevăzute de Statului Poliţistului, respectiv dacă a avut o comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, comportare care să aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau a prestigiului instituţiei, urmând ca rezultatul să fie adus la cunoştinţa publicului”, se precizează într-un comunicat de presă emis de IPJ Hunedoara. Ancheş, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef al Poliţiei Crişcior, iar solicitarea sa a fost aprobată de superiori. Poliţistul Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că Ancheş a fost mutat la Poliţia oraşului Simeria, la Biroul de Ordine Publică.

One thought on “Fostul şef al Poliţiei Crişcior, cercetat penal

  • Dati-i o marire de salariu de 100% si apoi, imediat, o pensie speciala babana !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura