Actualitate

Autoturism atârnat deasupra căii ferate

Un accident rutier petrecut ieri, în jurul orei 17.00, pe pasajul de peste calea ferată de la ieşire din localitatea Bretea Strei, a mobilizat forţe impresionante pentru salvarea victimelor.

Două autoturisme s-au tamponat, iar unul dintre ele a ajuns suspendat deasupra de linia de cale ferată, fiind în pericol să cadă. În maşina care a stat suspendată se aflau două persoane, un bărbat şi o femeie, cu vârste de  62 de ani. Din datele reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, pentru a evita o tragedie, echipajele care au ajuns primele la locul accidentului au legat autoturismul cu chingi de alte vehicule care staţionau în acel loc. Însă nu au putut interveni pentru scoaterea victimelor, până la sosirea autospecialelor de descarcerare de la SMURD, una fiind de descarcerare grea, dotată cu troliu şi cu macara, pentru ridicarea maşinii.
Potrivit căpitanului Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, victimele au fost scoase din autoturism cu ajutorul echipajului de la descarcerare. Acestea erau conştiente şi aveau traumatisme toraco-abdominale, fiind transportate la UPU a spitalului din municipiul Hunedoara. (N. Bumbac)

One thought on “Autoturism atârnat deasupra căii ferate

  • De ce nu specificati in articol, ca tanarul de 22 ani, este de etnie rroma (tigan mai precis), masina cu volan pe dreapta, fara niciun act asupra lui, doar carnetul, cauciucuri de vara, viteza excesiv de mare si a incercat si sa minta politia. Sau incercati sa-l scapati pe idiot de orice raspundere..in fond era sa ucida doi oameni nevinovati..nu e mare lucru pentru nivelul vostru de jurnalisti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura