Actualitate

Directorul general al CEH nu a fost lăsat să demisioneze

Directorul general interimar al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Viorel Stancu, a fost la un pas de a pleca din funcţie din proprie iniţiativă.
Potrivit unor surse din Ministerul Energiei, şeful interimar al CEH a spus că demisionează miercuri, 10 februarie, în urma unei discuţii cu administratorul judiciar şi administratorul special al CEH, fiind vorba de o convorbire confidenţială. Intenţia sa de a abandona conducerea societăţii nu s-a materializat, deoarece a fost convins de colegii săi că nu este cel mai bun moment pentru un astfel de gest. În prezent, administratorul judiciar al CEH întocmeşte un raport privind cauzele insolvenţei, conform legii, iar o demisie a directorului general ar îngreuna procedura.
Dacă ar fi demisionat, Viorel Stancu ar fi fost al treilea director general al CEH care pleacă din această funcţie în mai puţin de un an de zile. Acesta a venit pe funcţia de conducere a societăţii producătoare de energie după demisia fostului director general Emil Floruţ din decembrie 2015. La rândul său, Emil Floruţ a ajuns la conducerea CEH după demisia lui Constantin Jujan, care a plecat de pe post în perioada în care se duceau tratative cu Ministerul Energiei pentru acordarea ajutorului de stat necesar pentru plata certificatelor de emisii de carbon. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura