„Probabilitatea sã intrãm la guvernare este zero”

15 noiembrie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Deputatul liberal Bogdan Ţîmpău (foto) a declarat într-o conferinţă de presă că nu crede că PNL va intra la guvernare alături de PDL.

„Sunt convins că probabilitatea este zero când vine vorba să intrăm la guvernare împreună cu actuala putere. Nu putem să fim părtaşi la ilegalităţile pe care le fac cei din PDL, aşa că nu cred că acest lucru se va realiza. Îmi doresc ca actuala guvernare să se oprească”, a declarat deputatul hunedorean.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat în urmă cu câteva zile, la Haţeg, că acesta este ultimul an în care partidul se va afla în opoziţie şi că nu exclude o guvernare alături de PDL. În aceste condiţii, vom vedea cum vor decurge lucrurile şi dacă liberalii vor fi convinşi să se alăture PDL, la putere.

Vor să modifice regulamentul de funcţionare

Pe de altă parte, Bogdan Ţîmpău i-a acuzat pe colegii din Parlament, adică pe cei de la PDL şi UDMR, susţinând că „dacă deputaţii puterii s-ar fi prezentat la vot

(n.r.- când s-a votat Legea pensiilor), atunci, Roberta Anastase nu mai era nevoită să fure votul. E adevărat că de atunci şi până în prezent, au fost 16 şedinţe de plen, din care 10 nu au fost conduse de Anastase, iar la acestea am votat. În rest, eu merg la serviciu, deşi Roberta Anastase continuă să se comporte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De fapt, Puterea nu are voturile necesare, pentru a-şi trece legile pe care le doreşte, şi vor să modifice regulamentul”, a adăugat deputatul liberal.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. cetatean spune:

  Esti cam subtire domnule deputat al conjuncturii , palaria de parlamentar este cam mare pentru tine .Atatea ineptii ai declarat pana la mijlocul mandatului incat daca de acum inainte ai spune doar lucruri de apreciat tot nu ai reusi sa-ti speli rusinea .
  Lasate de meseria asta .

 2. lute spune:

  Nu as vrea sa-i tin partea deputatului dar din cate stiu este sg. din jud. care a facut ceva si anume legea conurbatiei.

 3. Mircia spune:

  Pupa-l undei place.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

George Resiga, şef Salvamont Straja

Bulina neagră

Aurelian Necula, fost director al EM Petrila

Patrule împotriva braconierilor

Braconajul în Parcul Naţional Defileul Jiului era un fenomen îngrijorător, mai ales în această perioadă a anului, când erau întinse,...

Închide