Categories: ActualitateFlash

Zoltan Lacataş şi-a depus mandatul

Carmen Cosman

Preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş (foto), şi-a depus mandatul de preşedinte, ca urmare a unor nemulţumiri acumulate. Lacataş rămâne în structura de conducere a LSMVJ, iar o decizie finală va fi luată la Conferinţa din data de 19 februarie.

În urma unor nemulţumiri acumulate în timp, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş, a decis să îşi depună mandatul din postul de preşedinte al organismului sindical. Deşi a precizat că este o decizie unilaterală, Lacataş a recunoscut, totuşi, că sunt chestiuni care s-au acumulat şi care i-au influenţat decizia. „Sunt o serie de protocoale care au fost încheiate şi în care am convenit asupra anumitor chestiuni şi care au fost încălcate. De asemenea, direcţia pe care ne-o impun unii nu este una corectă, din punctul meu de vedere”, a precizat liderul minerilor din Valea Jiului. Pe de altă parte, acesta a afirmat că au fost şi atacuri repetate împotriva lui, venite chiar din interiorul LSMVJ. Decizia finală va fi luată în data de 19 februarie, când este programată o conferinţă a LSMVJ în care se va discuta această problemă.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Daca vor ramane drepturile noastre ale minerilor sa ramana in continuare lider daca nu sa se faca alegeri in care sa voteze toti membri de sindicate care vor , nu prin smecheria cu Delegati.

Recent Posts

Felicitare Paste

21 de ore ago

Felicitare Paste

21 de ore ago

Felicitare Paste

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

21 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

21 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

21 de ore ago