Viorel Arion nu vrea rãzboi în primãrie

Deputatul Viorel Arion (foto), câştigătorul alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Hunedoara, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că aşteaptă validarea sa în funcţia de edil şef, iar apoi, are un termen de 10 zile ca să opteze între funcţia de deputat şi cea de primar.

„Este clar că voi alege primăria, de aceea m-am bătut pentru postul acesta. După validare, voi demisiona din Parlament. Apoi, aştept fomarea noului consiliu local. Nu vreau război în primărie, nu vreau dispute. Asta este clar. Fiecare ales local trebuie să muncească pentru municipiu şi locuitorii lui”, a declarat primarul ales al municipiului Hunedoara, Viorel Arion.
Arion a reuşit să-l întreacă în lupta politică pe candidatul susţinut de USL şi UDMR, obţinând cele mai multe voturi ale hunedorenilor. Viorel Arion vine la primărie după un mandat de senator şi unul de deputat. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

 • Arioane,

  Te rugam in primul rand pentru noi hunedorenii care nu te-am vrut si nu te-am votat , fa un singur lucru, curata Hunedoara de afisele, benerele si alte mijloace electorale care au ramas intregi si nedeteriorate si in care apare chipul tau "angelic"( CRED CA TE POTI VEDEA SI TU CUM ESTI IN POZA DIN ARTICOL! FIE-TI MILA DE OCHII NOSTRI, DACA DE ALTCEVA NU-TI ESTE!)
  Apoi , te mai rugam sa te gandesti bine, poate totusi vrei mai mult deputat si nu primar( functie pentru care te-ai batut ca un leu, norac ca Mircia nu te-a ajutat de loc! ).
  La final, un sfat daca-mi permiti: Lasa-l pe Leu si nu ni-l mai pune si pe asta city manager( nu de pomana a trecut pe la mai multe partide si s-a ales praful de planurile lui), si ...pune-l pe Mircia. Vrem si noi fantana cantatoare, ca merge bine cu saracia si nenorocul hunedorenilor de pana acum de a avea un primar bun.

 • In privinta curateniei de dupa campanie Asociatia de Dezvoltare D.A.O Hunedoara si-a exprimat intentia de a curata zona Hunedoarei de mizerii in baza unui contract de colaborare cu Primaria Hunedoara. Asteptam sa fim contactati pentru a ne apuca de treaba. Postul de city manager va trebui scos la concurs in conditiile legale si supus unei dezbateri publice oneste. Pentru postul de director al Castelului Corvinilor il sustinem pe domnul Cristi Roman, care si-a dedicat 15 ani din viata muncii la muzeu. Castelul Corvinilor trebuie sa se rupa de primarie, sa-si dobandeasca personalitatea juridica si sa se infiinteze ca un muzeu in toata puterea cuvantului. Doua alte prioritati: construirea skateparkului si reabilitarea orgii de la biserica catolica. tel. 0741 069 567

 • D-le Arion!

  Da-le posturi in CL Hunedoara si pupincuristilor B.Haulica si clonelor Stroia sa ai sustinere in consiliu !!!

 • Promisiunile din 2008 incalcate ,si comportamentul suburban din campania electorala ma fac sa nu cred acest individ care a tziganizat Hunedoara ! (si in primul rand la figurat) :)))

 • Bravo hunedoreni.Ati ales din nou prost ca sa fiti in opozitie cu guvernarea.Cum credeti ca va face Arion ceva?eventual daca trece din nou la PNL.Altfel ramaneti cu soselele si trotuarele facute de Hada.Ca bani de la CJ pas.
  Poate data viitoare votati cu capul si nu cu gandul la promisiuni aiurea.
  Bravo Mircea Molot-esti cu adevarat tare in ciuda atacurilor sub centura

 • am inteles ca Asociatia de Dezvoltare D.A.O Hunedoara vrea sa curete orasul de mizerii - sa inteleg ca o sa scapam si de arion?

 • Ori s-au manarit voturile ori hunedorenii sunt masochisti. Inclin spre ipoteza 2-a.

 • intrati pe forumul Hunedoarei pentru mai multe discutii, pentru informatii despre oras si zona! va asteptam cu drag.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

15 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

15 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

15 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

15 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

15 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

15 ore ago