Rezultatele finale ale alegerilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

Rezultatele finale ale alegerilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara arată o diferenţă de 19.710 voturi între principalii doi candidaţi.
După numărarea voturilor din cele 526 secţii de votare din judeţ, rezultatele pentru preşedinţia CJ Hunedoara arată astfel:
1. Mircea Moloţ (USL): 100.873 voturi
2. Mircia Muntean (USP): 81.710 voturi
3. Haralambie Vochiţoiu (PP-DD): 27.555 voturi
4. Mircea Muntean (USPe): 8.038 voturi
5. Florin Morcovescu (PER): 4.522 voturi
6. Gheorghe Popescu (PP-LC): 2.502 voturi
7. Vasile Rădăuţ Alionescu (PAS): 1.915 voturi
8. Gheorghe Firczak (UCRR): 874 voturi
În Consiliul Judeţean Hunedoara, 17 consilieri sunt de pe listele USL, 11 de la USP (7 PDL plus 4 UNPR), iar patru mandate revin PP-DD.
Pe de altă parte, Mircia Muntean a depus, ieri, la Biroul Electoral Judeţean, o contestaţie, solicitând renumărarea voturilor, deoarece s-au înregistrat aproape 10.000 de voturi nule, acuzând şi fraude electorale. Întrunită în şedinţă aseară, Comisia  Biroului Electoral Judeţean a respins contestaţia, motivând că ea trebuia  depusă mai întâi la toate secţiile de votare din judeţ şi după aceea la BEJ. Asta, deoarece Mircia Muntean a cerut renumărarea buletinelor de vot de la toate secţiile de votare din judeţ. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • vezi aia 8000 care l-or votat pe mircea muntean...dak nu era ala era mandatu tau...vezi securistu...

  • Mircia,

    mai regizeaza un "atac" asupra familiei tale, mai porneste fantana muzicala si mai pune-ti copii sa te ajute. Poate impresioneaza BEJ-ul.
    Doamne ajuta ca am scapat de tine!
    Oricum , cel putin o luna vom asculta obligatoriu cum ai fost furat, cum ai fost "lucrat de securist, de pitic sau micul Gaddafi".
    Suntem curiosi pina vei candida probabil in noiembrie intr-un colegiu , ce vei face? Poate te ia Arion city manager la Hunedoara.

  • Acum sunteti fericiti ca a pierdut MIRCIA , nu el a castigat.
    O sa fie vai de viata voastra la primaria Deva.

  • La articolul de sustinere a lui Gligor de catre Alin Bena, acest hunedorean " adevarat", plin de carisma si profesionalism, cineva spunea ca este foarte bun acest indemn pentru deveni, pentru ca toti cei langa care Bena s-a afisat, au pierdut. Cat adevar a grait acel devean si ma bucur sa extind acel" GHINION "numit Bena si asupra lui Mircia. Asa ca Mircia, adevaratA cauza pentru care ai pierdut alegerile este ...ALIN BENA!( si ...poate LEPADATU...si poate SORINA!)

  • ..Moloţ, securistu-le, pune-l pe moldoveanu Costel avram ,vice la CJH!!!,,calde şi fierbinţi,felicitări,,Panţurule!!!...ţi-a ieşit trocul cu Panfutie!!!

  • hai ca ma enervati,...sa va spun cum s au cistigat alegerile de usl :la orase pres=zenta la vot a fost de circa 50% la comune si sate de 70% in conditiile in care in mediul rural votul a fost ,,manevrat" aproape suta la suta,va pot da nenumarate exemple.
    felicitari MIRCEA MUNTEAN sI DORIN GLIGOR ca ati avut curajul sa va luptati cu Mafia si pe care aproape ati invins o ,de fapt cred ca ati si invis o ,doar ca ati fost furati , va vom vota si la toamna,nu va fie teama sintem alaturi de voi.

  • Ce e asa mare mirare ca au fost 10000 de voturi nule. Si mie mi-au fost "dragi" toti candidatii si am votat cu toti. Probabil multi alegatori au facut asa.

  • Nu stiu cum va puteti bucura ca nu a iesit Mircia Muntean.Arata Deva ca un oras nou..cu strazi asfaltate,cu fantani..cu sensuri...curat..trasate strazile....fara prea multe masini parcate aiurea...si altele.Toti oamenii care au trecut prin Deva il lauda ce frumos arata.
    Poate nu ati fost si in alte orase sa vedeti cum arata.Nu zic ca este cel mai frumos oras,sunt altele si mai si...dar sunt si mai multe care au gropi de te afunzi cu masinile in ele...si care tie urat sa mergi pe trotuare ca-ti rupi picioarele.Nu mai departe este Hunedoara care nu s-a mai facut nimic in el de ani de zile.
    Sa ne intelegem...poate au luat si bani pe langa sau au facut altele.....dar la cate a facut pt Deva...merita toata stima si respectul......Nu doresc orasului un primar mai prost....si cred ca daca iesea la judetene facea mai multe si pt judet...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

18 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

18 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

19 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

19 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

19 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

19 ore ago