Potrivit rezultatelor, neoficiale, după numărătoarea paralelă a voturilor: PSD a câștigat alegerile în județ

Alegerile locale s-au încheiat, ieri, la ora 21.00, în judeţul nostru scrutinul desfă­şu­rându-se fără incidente deosebite, potrivit co­municatului transmis de reprezentanţii IPJ Hunedoara.
După cum se ştia deja, principalii com­pe­titori în aceste alegeri locale erau repre­zentanţii Partidului Naţional Liberal, aflat la gu­vernare, şi ai principalului partid aflat în opoziţie, Partidul Social Democrat, Asta nu a însemnat însă că nici reprezentanţii celor­lalte formaţiuni politice înscrise în bătălia elec­torală nu au avut şanse de a ieşi învin­gă­tori în urma alegerilor de ieri, 27 septembrie 2020.
Fireşte, rezultatele pe care le prezentăm astăzi sunt neoficiale, ele fiind cele rezultate în urma numărării voturilor din secţiile de vo­tare şi transmise nu doar la Biroul Electoral Judeţean. ci şi la partide pentru a fi cen­tra­lizate.
Astfel, potrivit rezultatelor centralizate la con­ducerile judeţene ale partidelor care au avut candidaţi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru primăriile municipiilor, oraşelor şi comunelor din judeţ, situaţia se prezintă astfel:

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago