Categories: Sport

Victorie scăpată printre degete

CNS „Cetate” Deva a condus cu 1-0 în meciul din deplasare cu ACSO Filiaşi până în minutul 86, însă a fost egalată şi a rămas cu un singur punct din trei posibile în confruntarea din prima etapă a returului Ligii a III-a, seria a IV-a. Antrenorul Marius Sîrbu consideră că randamentul echipei a fost afectat de starea suprafeţei de joc, dar s-a arătat mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de punctul câştigat.
Ploaie nivelatoare
Râul, ramul şi ploaia torenţială din timpul jocului au fost aliaţii gazdelor de la ACSO Filiaşi, întrucât terenul a fost greu şi a anulat plusul de tehnicitate al celor de la CNS „Cetate”. Mai bine adaptaţi la suprafaţa de joc, jucătorii gazdelor au fost ceva mai activi în lupta surdă din mocirlă şi au reuşit să marcheze prin Mâinerici în prima repriză, însă golul a fost anulat corect pe motiv de off-side. După o primă repriză în care au avut o singură ocazie importantă prin Făgărăşanu, şut de la 20 de metri, scos greu de portar, CNS „Cetate” a dat lovitura în minutul 69, în urma unei lovituri de colţ. Atunci, Mintaş a fost omul potrivit la locul potrivit şi a reluat cu capul pe spate în plasă, reuşind să marcheze la debutul oficial în culorile echipei devene. La 0-1, ACSO Filiaşi a jucat cu disperare şi încrâncenare, iar în minutul 86, când puţini mai sperau, eforturile le-au fost răsplătite şi au marcat golul egalării. Reuşita a venit în urma unei lovituri de colţ, contestate vehement de deveni şi a fost semnată de N. Popescu, cu o lovitură de cap.
Antrenorul Marius Sîrbu s-a arătat nemulţumit de starea terenului şi de eroarea care a influenţat rezultatul, însă a precizat că e mai bine un punct câştigat decât nimic. „Terenul a fost greu şi a anulat plusul de valoare al echipei noastre. În plus, golul egalizator a venit în urma unei greşeli de arbitraj, întrucât lovitura de colţ din care s-a marcat a fost inventată. E totuşi îmbucurător că jucătorii au arătat o atitudine pozitivă şi am câştigat un punct în deplasare”, a spus Marius Sîrbu. CNS Cetate Deva va sta în următoarea etapă, din cauza numărului impar de echipe din campionat şi va juca abia în data de 19 martie, în deplasare, cu Pandurii II Tg. Jiu.
CNS „Cetate”: Raţ – Kelemen, Dosan, Mintaş, Doboş – Vajda (cpt), Buzducea – Şaucă, Făgărăşanu, Grunţă – Lintaru (82 Suciu). Antrenor: Marius Sîrbu. (C. Marinuţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

35 de minute ago

Felicitare Paste

35 de minute ago

Felicitare Paste

35 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

39 de minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

40 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

40 de minute ago