Categories: Sport

Entuziasm la start, speranţe spulberate la finiş

FC Hunedoara a jucat surprinzător de exact şi pragmatic în prima jumătate de oră a meciului cu Naţional Sebiş, din etapa întâi a returului Ligii a III-a, seria a IV-a, conducând cu 1-0. Din păcate, cu trecerea timpului, jocul trupei antrenate de Mircea Alic jr. a pierdut din consistenţă şi partida s-a încheiat nedecis, 1-1, rezultat care nu convine nici uneia dintre combatante în tentativa de a urca în clasament.
O repriză de fotbal, una de „balet”
„Alb-albaştrii” au ştiut exact ce au de făcut pe teren în primele 30 de minute de joc şi au arătat un fotbal de bună calitate. Trupa antrenată de Mircea Alic jr. şi-a trecut în cont două ocazii importante în primele cinci minute prin Lazea şi Bozian, care putea deschide scorul, dar a ţintit bara, din lovitură liberă. Furtuna ofensivă a hunedorenilor a adus şi gol, nefiind doar zgomot pentru nimic. Tecsi (min. 9) a reuşit deschiderea scorului după o fază individuală în care a interceptat mingea la mijlocul terenului, a pătruns spre poartă şi a şutat plasat, în stânga portarului, 1-0. Hunedorenii au prins aripi şi în minutul 27 puteau să-şi majoreze avantajul, după o fază bine lucrată, însă Bloj a întârziat şutul şi a fost blocat, în ultimul moment. Parcă după primele 30 de minute consistente ca joc, FC Hunedoara a rămas fără combustibil, iar Naţional a profitat şi a preluat controlul. Rus (min. 37) a semnat prima ocazie majoră a arădenilor, iar apoi, la a doua oportunitate ivită, Susan a reuşit egalarea, după o fază în care defensiva hunedoreană a părut a fi hipnotizată.
Jocul a pierdut din viteză şi calitate în ambele tabere, după pauză, iar cei peste 500 de spectatori au asistat la o luptă surdă la mijlocul terenului, cu multe erori tehnice şi de pasare a mingii şi cu puţine ocazii de poartă. Fiecare echipă a avut totuşi câte o ocazie de a da lovitura, însă golul arădeanului Oprea a fost anulat pentru off-side, iar ocazia mare a hunedoreanului Bozian (min. 87) a fost parată de portarul advers. Remiza aduce doar minima satisfacţie a unui punct câştigat, dar este puţin folositoare celor două combatante în tentativa de a urca în clasament.
FC Hunedoara: Ciubotariu – R. Cristian, D. Creciunesc, Maghici (cpt), Trăşcan – Ionicescu (93 A. Grigore), Lazea – Drăgoescu (62 C. Creciunesc), Bozian, Bloj (84 Simionov) – Tecsi (80 D. Grigore). Antrenor: Mircea Alic jr. (C. Marinuţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

9 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

9 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

10 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

10 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

11 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

11 ore ago