Categories: Sport

Victorie de nota zece

Ciprian Marinuţ

Cu cei patru internaţionali reveniţi de la Campionatul European din Belgia, Autobergamo Deva a făcut spectacol şi a marcat 10 goluri, câştigând, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 10-3, partida cu Progresul Focşani, contând pentru prima etapă din acest an a Ligii I.

Internaţionalii au dat tonul şi au tras cortina
Devenii au deschis repede scorul, la prima situaţie favorabilă, prin Robert Matei, în minutul 2,40. După alte 5 minute de joc echilibrat, Robert Lupu a finalizat cu gol o superbă combinaţie şi s-a făcut 0-2. La o altă combinaţie spectaculoasă, de această dată la poarta devenilor, Marian Ungureanu a înscris în poarta goală: 1-2, în minutul 8,15. Până la pauză, Robert Matei a mai înscris de două ori, în minutele 10,05 şi 15,40 şi la pauză s-a intrat cu 1-4. Autobergamo a mai marcat de două ori în debutul reprizei secunde, prin Cristian Macingo şi George Ţiglar, iar scorul a luat proporţii: 1-6. Progresul a replicat, în minutul 29,50, prin Sorin Popa care a reuşit al doilea gol al echipei sale. Cristian Macingo, în minutul 30,40, a dus scorul la 2-7, iar Robert Lupu a înscris în minutul 31,02, pentru 2-8. Progresul a marcat pentru 3-8 prin Emil Burcăcel (minutul 33,30), care a trimis pe jos, din lovitură liberă, în poarta lui Vlad Iancu. Ultimele două goluri au aparţinut oaspeţilor care au marcat în minutul 35,40, prin Robert Matei şi în minutul 37,40, prin Adrian Moţ.

Progresul: Valentin Borş – Sorin Popa, Liviu Dumitriu, Marian Ungureanu, Emil Burcăcel, Sergiu Sava, Elvis Ilaş, Cosmin Prodan, George Sandu, Andrei Ciornei, Bogdan Stratulat.
Autobergamo: Vlad Iancu, Robert Matei, Alin Paul, Marius Matei, Robert Lupu, Andrei Matei, Cristian Macingo, George Ţiglar, Adrian Moţ.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago