Categories: Sport

Victoria noilor titulari

Ciprian Marinuţ

Lidera Ligii a IV-a, FC Hunedoara, a câştigat, fără probleme, scor 2-0, meciul cu Mureşul Brănişca, din prima etapă a returului, prin golurile marcate de nou-promovaţii în primul 11, Pârvu şi Boloş, şi şi-a menţinut avansul de cinci puncte faţă de următoarea clasată.

Triumful tinereţii

Într-o formulă de echipă cu o medie de vârstă sub 21 de ani, în care şi-au făcut loc trei nume noi (Pîrvu – junior, S. Boloş şi Corobea – transferaţi în această iarnă), FC Hunedoara a avut un start reuşit în retur. Trupa pregătită de Nelu Mitrică a arătat maturitate şi răbdare şi s-a impus clar în jocul de sâmbătă, din deplasare, cu Mureşul Brănişca, deşi a marcat târziu (minutele 65 şi 77) şi a irosit un penalty în prima repriză. „Echipa e în progres faţă de prima parte a campionatului. Se simte că tinerii noştri jucători s-au pregătit cu seriozitate în cantonamentul din timpul iernii, pentru că au dominat fizic meciul. Adversarii au avut o singură ocazie, în vreme ce noi am mai beneficiat de trei – patru situaţii de singur cu portarul, în afara golurilor şi a penalty-ului ratat”, a spus Dan Bobouţan, unul dintre fondatorii echipei hunedorene.

Terenul, principalul adversar

Mai tehnici, mai riguros organizaţi şi mai bine pregătiţi fizic, hunedorenii au aşteptat mai mult de o oră pentru a înscrie, din cauza terenului greu, a lipsei de inspiraţie la finalizare şi a defensivei aglomerate a adversarilor. Alb-albaştrii au controlat jocul şi puteau marca încă din prima repriză, însă Timofte (32) a executat slab un penalty, iar experimentatul portar Clep a reuşit să menţină tabela imaculată. Deschiderea scorului a fost semnată de juniorul Pîrvu (min. 65) cu un şut plasat de la 20-21 de metri. A urmat un asediu la poarta Mureşului, iar după alte câteva ratări, S. Boloş a dus scorul la 2-0, cu un şut la colţul lung.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • dan boboutanu nu este membru fondator ci a propus ca si consilier local un proiect.

  • cum sa scrieti ca fara probleme au batut la branisca baaaa?ca in prima repriza in afara de 11m nu or avut nici o ocazie

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

17 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

17 ore ago