Categories: EvenimentFlash

Victime hunedorene în carnagiul din Capitală! O tânără din Deva a murit, iar un tânăr din Petroșani se află în spital, în stare gravă!

 

   Printre victimele decedate în carnagiul de vineri seara în clubul Colectiv din București se numără și o tânără din Deva.

Este vorba de Vulcu Maria (foto), în vârstă de aproximativ 29 de ani. Numelei fetei apare pe lista cu persoane decedate, făcută publică de INML, iar pe pagina sa de Facebook, tânăra a anunțat că va participa la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv.

Maria a absolvit Liceul de Artă ”Sigismund Toduță” din Deva și se afla în București. Prietenii și cei care au cunoscut-o au postat pe pagina de socializare mesaje de condoleanțe, cei mai mulți fiind foști colegi de liceu.

De asemenea, un tânăr din Petroșani se numără printre victimele tragediei din noaptea de 30 octombrie, din Clubul Colectiv din București, unde 27 de persoane și-au pierdut viața.

Radu Sienerth, în vârstă de 21, este internat la Spitalul Floreasca, la secția de terapie intensivă, după ce a suferit arsuri grave, fiind intubat. Potrivit primelor informații acesta va fi supus în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, unei intervenții chirurgicale.

Radu este student în București și se afla la concertul trupei Goodbye to Gravity, împreună cu alți preieteni. Acesta a fost prins de flăcările mistuitoare în interiorul clubului, nereușind să se salveze la fel ca alți spectatori prezenți în club. Din declarațiile medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală, câțiva dintre pacienții internați acolo sunt în stare critică, șansele lor de supraviețuire fiind sub semnul întrebării.  (Natalia Bumbac)

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • ISU, ca si strutul, cu capul in nisip !!!! Prea putini acuza de fapt un vinovat indiscutabil : ISU !!!! Ca si in alte domenii, acestia amendeaza doar mici comercianti care de fapt nu pun viata vreunui om in pericol, dar, ba nu au furtun, ba nu au cheie de hidrant, ba paratraznet, Si aici, ocolesc raspunsul, AU DAT AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE A LOCALULUI ??? AU FACUT VREUN CONTROL ???? AU DAT VREO AMENDA ? Pe unii ii calca pompierii de doua trei ori pe an, chiar de au un magazin de 6 mp si lucreaza un singur vanzator !!!! Sa nu omita cu nesimtire obligatia lor de a controla si verifica orice activitate , cu sau fara autorizatie !!!!!, mai ales una care aduna la un loc atatia oameni !!!

  • ISU, ca si strutul, cu capul in nisip !!!! Prea putini acuza de fapt un vinovat indiscutabil : ISU !!!! Ca si in alte domenii, acestia amendeaza doar mici comercianti care de fapt nu pun viata vreunui om in pericol, dar ba nu au furtun, ba nu au cheie de hidrant, ba paratraznet, Si aici, ocolesc raspunsul, AU DAT AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE A LOCALULUI ??? AU FACUT VREUN CONTROL ???? AU DAT VREO AMENDA ? Pe unii ii calca pompierii de doua trei ori pe an, la un magazin de 6 mp unde, lucreaza un singur vanzator !!!! Sa nu omita cu nesimtire obligatia lor de a controla si verifica orice activitate , cu sau fara autorizatie !!!!!, mai ales una care aduna la un loc atatia oameni !!!

  • Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa dea putere parintilor indurerati sa poata trece peste tragedie.

  • Оформление займа онлайн через интернет сегодня очень популярно.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

18 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

18 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

18 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

18 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

18 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

18 ore ago