Veşti triste pentru primarul din Brãnişca

Oana Mihnea

Săptămâna aceasta, primarul din Brănişca, Teodor Lazăr (foto), a primit mult aşteptatul răspuns din partea Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Hunedoara. Administraţia locală va trebui să se mulţumească cu banii pe care i-a primit, nimic mai mult.
La începutul anului a fost repartizat bugetul primăriilor, care se acordă prin intermediul Finanţelor Publice. Astfel, comuna Brănişca a primit doar 600.000 lei, cu aproximativ 40 la sută mai puţin decât anul trecut. Lucrul acesta l-a nemulţumit şi îngrijorat atât de tare pe primarul Teodor Lazăr, deoarece banii sunt insuficienţi pentru funcţionarea primăriei, încât a depus o contestaţie la AJFP Hunedoara.
„Ne-au transmis că suma a fost calculată conform unei formule, care s-a aplicat în toată ţara. Cu alte cuvinte, nu avem nimic de făcut, decât să acceptăm situaţia. În aceste condiţii, aveam bani să plătim salariile angajaţilor de la primărie pentru opt luni din acest an, nici vorbă de investiţii. Am mai primit de la Consiliul Judeţean 200.000 lei, dar tot nu ne descurcăm. Ne-am propus pentru anul acesta să asfaltăm drumul între localităţile Boz şi Căbeşti, dar costurile totale ajung la un milion de euro. Nu ştiu cum ne vom descurca, îmi pun toate speranţele într-o rectificare bugetară“, a declarat primarul comunei Brănişca.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ce dracu iti trebuie asfalt la Cabesti, bai belitu-le, ai acolo afaceri personale???? Nu ca nu ar fi nevoie,ca si acolo traiesc oameni dar mai putini!!!Cati fac naveta, cati au serviciu bai pelegu-le??? Fa mai bine drumurile in Branisca, Boz, Bicau, Tirnavita, etc, ca aia prostii multi platesc taxe si impozite iar drumurile le-ai dat la PUPI, pupai-ai in esapament!!!Hotuleeeeee!!Te freaca drumul la Cabesti unde ai tu pasunii, si avere adunata cu japca, mai de la APIA, mai de la alti prosti!S-au ai nevoie de dioptrii mai mari????

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

9 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

9 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

9 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

10 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

10 ore ago