Categories: Sport

Verificare utilă înainte de Campionatele Naționale

Cu o săptămână înainte de Cam­pio­na­tele Naționale și de Trofeul RomGym, com­­petiții care se vor desfășura la Bucu­rești, Federația Română de Gimnastică (FRG) a organizat o verificare a spor­ti­velor care vor participa la competiția din capitală.
Evoluțiile celor 16 gimnaste aflate în can­tonament la Deva, 13 din cadrul proiectului “Țară, țară, vrem campioane”, de la CNOPJ Constanța și CNOPJ Deva, una de la CSA Steaua și două de la LPS Cetate Deva, au fost supervizate de directorul tehnic al FRG Corina Moroșan și de două arbitre inter­na­ționale, Liliana Cosma și Adela Popa.
„A fost o verificare utilă înaintea cam­pio­natelor naționale, am văzut o rată de pro­gres bună pentru multe dintre gimnaste. Trebuie însă ținut cont de faptul că, după accidentările din primăvară, a urmat o perioadă destul de lungă de recuperare, iar în ultima săptămână, unele dintre ele au avut viroze respiratorii. Consider că pentru această etapă nivelul de pregătire este unul bun. Nu au fost la verificare toate sportivele din proiectul ‘Țară, țară, vrem campioane’ pentru că fetițele de la BOPJ Dinamo, BOPJ Steaua si BOPJ Barlad nu vor participa săptămâna viitoare la concursul de la Bucu­rești“, a declarat Corina Moroșan, director tehnic în cadrul FRG.
Acest concurs de verificare a fost câș­tigat de Ana Maria Bărbosu cu un total de 53.800 puncte, secondată la 0,2 puncte de Amalia Puflea. Pe locul al 3-lea, Shakira Can­taragiu (48.400). Printre gimnastele participante s-au numărat Sabrina Voinea (47.800) dar și Laura Jurca, vicecampioana europeană de junioare din 2014 care do­rește să revină în activitatea de per­for­manță.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

7 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

7 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

7 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

7 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

7 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

7 ore ago