Categories: Actualitate

Verdict final în dosarul tâlharului consumator de etnobotanice

Consumator de etnobotanice, un tânăr din municipiul Petroşani a căutat cea mai uşoară me­todă de a face rost de bani. Victima sa a avut nevoie de aproape o lună de zile de în­grijiri medicale.
Prada jefuită de infractor a fost 150 de lei, toţi bani pe care-i avea victima la ea. A fost prins şi condamnat în primă instanţă la doi ani de închisoare cu executare, pedeapsă ră­masă definitivă după decizia Curţii de Apel Alba Iulia, care a respins apelul tânărului ca ne­fondat.
Infracţiunea a avut loc în scara unui bloc din municipiul Petroşani, unde tâlharul, Cons­tantin Pus, a stat la pândă până a apărut ci­neva uşor de jefuit. ”În jurul orei 22:40, per­soana vătămată a intrat în scara blocului scara nefiind luminată şi se ţinea de balus­tradă, pentru a merge la domiciliu. Între eta­jele doi şi trei din faţa acestuia a venit o fe­meie, care a trecut pe lângă el şi apoi a apărut tânăr care, fără să-i spună ceva bărbatului care urca scara, l-a lovit cu cotul în zona feţei, mai exact în zona ochiului stâng. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut, iar agresorul s-a repezit asupra lui, l-a căutat în buzunare, şi din buzunarul interior al gecii i-a sustras suma de 150 lei”, au arătat an­che­tatorii.
Constantin Pus, a recunoscut parţial co­mi­terea faptei, în sensul că i-a luat 100 de lei, dar a negat că l-a lovit. Magistraţii din Pe­tro­şani au mai aflat că individul a fost deter­minat să comită infracţiunea după ce a con­sumat etnobotanice. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Florii

25 de minute ago

Felicitare Florii

27 de minute ago

Felicitare Florii

27 de minute ago

Felicitare Florii

29 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

30 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

31 de minute ago