Vasilescu, învestit prefect doar după alegeri

Consilierul judeţean Sorin Vasilescu (foto), desemnat pentru a prelua conducerea Prefecturii judeţului Hunedoara, va fi învestit oficial în funcţie abia după data de 10 iunie.
Asta, deoarece Sorin Vasilescu este candidat pe lista de consilieri judeţeni ai USL  şi din postura de prefect n-ar fi putut candida. „Aş fi în stare de incompatibilitate şi de aceea, după data de 10 iunie, îmi voi prelua funcţia de prefect al judeţului”, a precizat Sorin Vasilescu. Totodată, acesta nu a renunţat la acţiunea de executare silită a Consiliului Judeţean Hunedoara, după ce a câştigat un proces cu instituţia. Vasilescu a fost declarat incompatibil şi suspendat din funcţia de ales judeţean, dar a contestat decizia şi instanţa de judecată l-a repus în drepturi, obligând conducerea CJ Hunedoara să-i achite despăgubiri. „Acţiunea de executare silită a fost demarată”, a spus Sorin Vasilescu. (M. Gânju)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • UNDE STE UN POST LIBER- HOP SI VASILESCU !
    ESTE SPECIALIST IN TOATE !
    DE CE NU LASA LOC SI LA ALTII !
    NISTOR SI MOLOT ISI PUN PRIN ROTATIE TOATE SLUGILE !
    SI PONTA CADE IN PLASA LOR !
    PACAT DE HUNEDORENI !
    NU VREM LINGAI LA PREFECTURA !
    NISTRO SI MOLOT DE CE NU ASCULTATI DE SALARIATII PREFECTURII SA SPUNA EI CE SE INTIMPLA ACOLO , DAR STITI PENTRU CA VOI CONTROLATII TOATE PROSTIILE