Oprea cere redeschiderea dosarului de securitate al lui Moloţ

Adriana Năstase

Istoricul Marius Oprea (foto), preşedintele Centrului de Investigare a Crimelor Comunismului, cere redeschiderea dosarului de securitate a preşedintelului Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ.
Oprea susţine că în aceste zile, va solicita Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), reanalizarea documentelor care se află în dosarul de Securitate al preşedintelui Consiliului Judeţean.
Preşedintele Centrului de Investigare a Crimelor Comunismului a primit un răspuns oficial şi urmează să facă demersuri, întrucât CNSAS-ul şi-a arătat disponibilitatea de a reanaliza dosarul lui Moloţ. Istoricul a declarat că, după actuala lege, Mircea Moloţ a fost informator al Securităţii.
Marius Oprea a fost dat în judecată de Moloţ, după ce istoricul l-a acuzat, aducând dovezi, că preşedintele Consiliului Judeţean a fost informator al fostei Securităţi. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât ca procesul respectiv să fie strămutat de la Deva, la Câmpulung Muscel, la cererea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, pe motiv că presa locală hunedoreană este interesată excesiv de subiect.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un jeg uman Mircea Ioan Molot, ce om josnic ,nu a mers la cununia si nunta primei sale fice ,pentru ca divortat de prima sotie ,chiar daca a divortat ,un om normal ar fi mers la cununia si nunta ficei sale ,ce lichea si mai vrea sa-l votam acest om josnic.

  • Sa va fie rusine sa faceti asemenea afirmatii despre un om care a facut atat bine judetului Hunedoara!

  • Noi, REDACTIA ZIARULUI MESAGERUL, va recomandam sa votati in continuare actionariatul nostru majoritar, Mircia Muntean la CJH si Nicolae Timis la Primaria Hategului. Sunt oameni de bine, verticali si bine intentionati, care investesc intr-o presa echidistanta si demna precum ziarul nostru, in slujba cetateanului.

  • Noi colaboratorii ,informatorii ,rezidentii securitati ,il votam pe colegul nostru Mircea Molot ,nume de cod Panturu Viorel,pace si securitate.

  • Prin anii 1962 de la Zam pana in Uroi ,pastea turma primului secretar Targoi . Acum ne-am modernizat ,directia sa schimbat de la Pui in Doholot pasc turmele turnatorului la securitate Molot.

  • Gunoiul de Mircia Muntean e disperat ca va disparea de pe scena politica in data de 10 iunie. Toate dosarele sale penale (trafic de masini de lux, luare de mita, afaceri cu terenuri) au fost rescoase la iveala de PDL. Jalnicul personaj s-a dus cu jalba in protap la Falca si a vrut sa isi vanda colegii de partid, iar acum vrea sa isi vanda judetul. Nu le-a mers treaba cu desfiintarea judetului! De ce nu candideaza gunoailele astea PDL-iste la Arad, acolo unde vroiau sa fie sediul Regiunii? Nu votam cu asemenea scursori politice! NU VOTAM GUNOAIELE PDL-ului!

  • Primarul Devei nu mai divorteaza? Mergea vorba prin targ ca nevasta lui s-a cam saturat de atata 4X4 si, l-a sfatul bunului prieten Rudel, vroia sa "take some action"... In fine... Poate se scapa si ea de Mircia dupa 10 Iunie, cum ne vom scapa si NOI, hunedorenii!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago