Oprea cere redeschiderea dosarului de securitate al lui Moloţ

Adriana Năstase

Istoricul Marius Oprea (foto), preşedintele Centrului de Investigare a Crimelor Comunismului, cere redeschiderea dosarului de securitate a preşedintelului Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ.
Oprea susţine că în aceste zile, va solicita Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), reanalizarea documentelor care se află în dosarul de Securitate al preşedintelui Consiliului Judeţean.
Preşedintele Centrului de Investigare a Crimelor Comunismului a primit un răspuns oficial şi urmează să facă demersuri, întrucât CNSAS-ul şi-a arătat disponibilitatea de a reanaliza dosarul lui Moloţ. Istoricul a declarat că, după actuala lege, Mircea Moloţ a fost informator al Securităţii.
Marius Oprea a fost dat în judecată de Moloţ, după ce istoricul l-a acuzat, aducând dovezi, că preşedintele Consiliului Judeţean a fost informator al fostei Securităţi. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât ca procesul respectiv să fie strămutat de la Deva, la Câmpulung Muscel, la cererea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, pe motiv că presa locală hunedoreană este interesată excesiv de subiect.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un jeg uman Mircea Ioan Molot, ce om josnic ,nu a mers la cununia si nunta primei sale fice ,pentru ca divortat de prima sotie ,chiar daca a divortat ,un om normal ar fi mers la cununia si nunta ficei sale ,ce lichea si mai vrea sa-l votam acest om josnic.

  • Sa va fie rusine sa faceti asemenea afirmatii despre un om care a facut atat bine judetului Hunedoara!

  • Noi, REDACTIA ZIARULUI MESAGERUL, va recomandam sa votati in continuare actionariatul nostru majoritar, Mircia Muntean la CJH si Nicolae Timis la Primaria Hategului. Sunt oameni de bine, verticali si bine intentionati, care investesc intr-o presa echidistanta si demna precum ziarul nostru, in slujba cetateanului.

  • Noi colaboratorii ,informatorii ,rezidentii securitati ,il votam pe colegul nostru Mircea Molot ,nume de cod Panturu Viorel,pace si securitate.

  • Prin anii 1962 de la Zam pana in Uroi ,pastea turma primului secretar Targoi . Acum ne-am modernizat ,directia sa schimbat de la Pui in Doholot pasc turmele turnatorului la securitate Molot.

  • Gunoiul de Mircia Muntean e disperat ca va disparea de pe scena politica in data de 10 iunie. Toate dosarele sale penale (trafic de masini de lux, luare de mita, afaceri cu terenuri) au fost rescoase la iveala de PDL. Jalnicul personaj s-a dus cu jalba in protap la Falca si a vrut sa isi vanda colegii de partid, iar acum vrea sa isi vanda judetul. Nu le-a mers treaba cu desfiintarea judetului! De ce nu candideaza gunoailele astea PDL-iste la Arad, acolo unde vroiau sa fie sediul Regiunii? Nu votam cu asemenea scursori politice! NU VOTAM GUNOAIELE PDL-ului!

  • Primarul Devei nu mai divorteaza? Mergea vorba prin targ ca nevasta lui s-a cam saturat de atata 4X4 si, l-a sfatul bunului prieten Rudel, vroia sa "take some action"... In fine... Poate se scapa si ea de Mircia dupa 10 Iunie, cum ne vom scapa si NOI, hunedorenii!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie e pe făraș, după ce nu a ascultat ordinele…

2 ore ago

Bulina albă

Gelu Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie Hunedoara Pentru că aproape toți absolvenții acestei facultăți…

2 ore ago

Bulina neagră

Septimiu T., din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după…

2 ore ago

Peste 80% dintre absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi-au găsit un loc de muncă în specialitate

Peste 80 la sută dintre absolvenţii Fa­cultăţii de Inginerie Hunedoara (FIH), din cadrul Universităţii Politehnica…

2 ore ago

„Spartanii” de la Hunedoara au făcut victime colaterale

Patru hunedoreni au fost deja con­damnați în dosarul „revoltei din Hunedoara”, când mai mulți locuitori…

2 ore ago

Enervat de colegul de celulă, un deținut din Hunedoara a fost la un pas de crimă

Și-a băgat în comă camaradul de detenție după ce l-a lovit cu un tele­vizor în…

2 ore ago