Va fi Ion Bădin al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean?

Sorina Popa

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Hunedoara din 29 ianuarie 2021 vor fi aleşi cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei. Lucrurile au fost amânate, din cauză că nu au fost validaţi toţi aleşii judeţeni. Dar, acum totul este în regulă şi în scurt timp vom afla numele celor doi vicepreşedinţi.
De fapt, Laurenţiu Nistor, preşedintele instituţiei judeţene, a anunţat încă de anul gtrecut că unul dintre cei doi vicepreşedinţi va fi Alin Ţambă. Şi al doilea vicepreşdinte va fi tot social-democrat, pentru că PSD are toate voturile necesare pentru a-şi desemna vicepreşedinţii Consiliul Judetean.
Liderul organizaţiei municipale Hunedoara a PSD, primarul Dan Bobouţanu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că pro­pu­ne­rea organizaţiei pentru al doilea post de vice­preşedinte al instituţiei judeţene este con­silierul judeţean Ion Bădin. „Înainte de ale­­gerile locale, am discutat cu conducerea organizaţiei judeţene că, dacă vom obţine 10.000 de voturi, atât pentru preşedintele Con­siliului, cât şi pentru lista de aleşi jude­ţeni ai partidului, atunci vom putea propune un coleg pentru funcţia de vicepreşedinte. Am obţinut 10.700 de voturi, ca atare, l-am pro­pus pe Ion Bădin pentru această funcţie. Politic şi administrativ îndeplinim toate condi­ţiile să-l propunem Biroului Politic Judeţean al PSD pe Bădin pentru acest post. Lunea vii­toa­re, în 25 ianuarie, Biroul Politic Judeţean al PSD Hunedoara va decide cine va fi cel de-al doilea vicepreşedinte al CJ. Sunt patru can­didaţi de la PSD, Ion Bădin, Doiniţa Bălănesc, Alin Iovănescu şi Maria Ştefănie”, a declarat Bobouţanu.
PSD are 17 consilieri judeţeni, PNL, cinci, Pro România, patru, PMP, doi, USR, doi şi UDMR, unul. În aceste condiţii, nu va fi nici o problemă ca solcial-democraţii să-şi adjuce şi posturile de vicepreşedinţi ai Consiliului Ju­deţean.

Un gând despre „Va fi Ion Bădin al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean?”

  1. Referitor la comentariul apărut în data de 20 ianuarie, orele 23:59, in numele meu ( Ion BĂDIN), țin să precizez că aceasta postare este un FALS. Nu cunosc persoana care a postat in numele meu și rog redacția sa verifice adresa de m-ail de la care s-a făcut aceasta postare.In cazul in care se vor face in continuare postări in numele meu, mă voi adresa organelor competente pt furtul de identitate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.