Categories: EvenimentFlash

UPDATE. Crima de la barul de manele din Vulcan. Un tânăr mort, altul grav rănit, criminalul a ajuns și el în spital, după ce a fost prins și bătut de clienții din local

Un scandal provocat de un recidivist în vârstă de 24 de ani, din municipiul Vulcan, duminică dimineața, în jurul orei 5.00, s-a transformat într-o baie de sânge, după ce individul a atacat cu cuțitul alți doi tineri. „Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că într-un bar, pe fondul băuturilor alcoolice, a izbucnit un conflict între trei persoane. Ulterior cele trei persoane au continuat conflictul în stradă, una dintre ele înjunghiindu-le pe celelalte cu un cuțit. Una dintre victime cu plagă înjunghiată inghinală a decedat. Agresorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral și este în comă la Spitalul de Urgență Petroșani. De asemenea și cealaltă persoană (n.r. patronul localului) este internată la spital. Sunt continuate cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru comiterea infracțiunii de omor calificat”, a declarat agentul Laura Bradu din cadrul Biroului de Presă al IPJ Hunedoara.

Cum s-au derulat ostilitățile

Totul a pornit de la o altercație în barul de manele din centrul localității Vulcan, după ce criminalul, Cosmin Bărbuţ, de 24 de ani, din Vulcan,  s-a îmbătat și apoi s-a luat la ceartă cu alți tineri care petreceau. Bodyguardul  localului (26 de ani) l-a avertizat că-l va da afară din bar dacă nu se potolește. Spiritele s-au mai calmat, însă spre dimineață, în jurul orei 4, recidivistul a reînceput scandalul și patronul Robert O., de 24 de ani, împreună cu angajatul său care se ocupa de pază, l-au scos afară. Înfuriat la culme, individul s-a dus direct acasă unde s-a înarmat cu un cuțit și o rangă, iar mai apoi s-a întors la bar pentru a-și tranșa disputa.  „A fost imediat scos din local de către bodyguard și patron, pentru că agresorul intenționa să se răzbune pe alți clienți cu care avusese o dispută în timpul nopții. Discuța dintre agresor și celalți doi tineri a degenerat în fața barului și enervat la culme pentru că nu i se permite accesul, individul de 24 de ani, cunoscut ca o persoană violentă, a sărit cu cuțitul la bodyguardul barului și la șeful acestuia și i-a înjunghiat”, mai spun surse din rândul anchetatorilor.

N-a mai putut fi salvat

   Tânărul de 26 de ani, Claudiu Blaj (în fotografie), care se ocupa de pază și protecție la bar,, a fost înjunghiat mortal, astfel că medicii n-au mai putut face nimic pentru el. Patronul a fost și el lovit de cuțitul de agresor și dus de urgență la spitalul din Petroșani, unde medicii l-au băgat imediat în sala de opeație. Starea lui este gravă, însă surse medicale spun că are șanse de a se recupera. În stare gravă la spital a ajuns și criminalul, care a fost prins și bătut de către clienții și prietenii celor două victime, după ce a încercat să fugă de la locul crimei. În urma „imobilizării” recidivistul a primit și o lovitură în zona capului și a intrat în comă. El se află sub pază la spital și, după ce-și va reveni, va trebui să explice anchetatorilor de ce a omorât un tânăr și a rănit un altul. (Maximilian Gânju)

 

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Recidivist sau nu, cu alte suspendari sau nu, Cosmin Barbuţi - Criminalul sa faca puscarie pe viata, fara telefoane mobile, vorbitor, aer curat, cablu, internet, tigari si pachete de la mamica , plus 12 ore munca silnica pe zi. Adica, nu cheltuim 3000 RoN cu el pe luna. E clar ca dupa 1 an cu suspendare NU va deveni mai bun , NU va regreta ce-a facut si NU se va reintegra in societate. Ba, mai mult, va deveni expert in hotie, talharie, inselatorie, pus de bile, gangbang, tatuaje si rastalmacirea legilor - scoala invatamant la zi, pe locurile bugetate de stat. Un asemenea individ NU TREBUIE REINTEGRAT ! Dar stai, avem PROCURORI la Parchetul Petrosani care sigur il scapa cu 1 an, 2, indiferent de actele premergatoare intocmite si oricat de bine ar fi ancheta politiei efectuata ! Ca doar procurorii asta fac nu ??? Solicitam si o perchezitie la domiciliul si celelalte acoperisuri "fara forme legale" ale criminalului - este clar ce poti gasi la un asemenea neandertal acasa, NU ?Puneti careva aici si un facebook de-al criminalului, daca redactia permite, sa vada toata Valea Jiului infractorul. Astept contradictiuni, contre si contrarieri !

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

10 ore ago