UNPR şi PSD merg separat la alegerile locale, împreunã la generale

Natalia Bumbac

Liderii PSD şi UNPR au decis să meargă pe liste separate la alegerile locale din 2016, dar acolo unde organizaţiile din teritoriu doresc să se alieze, o pot face. Decizia a fost anunţată de generalul Gabriel Oprea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al UNPR din 30 ianuarie, de la Braşov.
Vochiţoiu – liderul senatorilor UNPR
„Avem organizaţii puternice în toată ţara şi suntem convinşi că ne vom atinge obiectivul. După discuţiile avute cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a stabilit că din punct de vedere organizatoric este mai bine ca UNPR şi PSD să candideze separat pentru a maximiza şansele celor două partide, iar în toamnă, pentru alegerile parlamentare, să aibă liste comune. La alegerile locale, acolo unde organizaţiile doresc, se vor forma alianţe”, a subliniat Gabriel Oprea, preşedintele UNPR. Totodată, s-a fixat ca obiectivul UNPR pentru alegerile locale să fie obţinerea de minimum 10 la sută din voturile românilor. „Avem primari redutabili, UNPR este un partid care a asigurat stabilitatea economică şi politică a României”, a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), preşedintele UNPR Hunedoara, prezent la şedinţa forului de conducere al partidului.
Tot la reuniunea de la Braşov, s-a stabilit că UNPR va avea, începând cu 1 februarie, grupuri parlamentare proprii în ambele camere ale Parlamentului. Senatorul hunedorean Haralambie Vochiţoiu a fost desemnat liderul grupului UNPR din Senat, acesta fiind până acum viceliderul grupului de senatori PSD – UNPR.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Preafericitul Harry a scăpat. PUNR va candida pe listele PSD şi prostituţia politică va continua. Până când? Apare o nouă majoritate ? PUNR schimbă din nou tabăra?

  • Ei, azi v-a tras-o verisorul Dragnea si bine a facut. Ce , voi vreti doar sa ajungeti cand e gaina fripta si sa mai si hotarati cine si cat mananca.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

18 ore ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

18 ore ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

18 ore ago

Suntem pregătiți pentru un blackout total? Ce provizii trebuie să avem în case

Adriana Năstase Este greu să ne imaginăm ce am putea face în timpul unei întreruperi…

18 ore ago

Fost miner din Petroșani, condamnat pentru că a vrut să-și ucidă verișorul

Ortacul s-a pensionat de la mină și a decis să se reîntoarcă la casa părin­tească,…

18 ore ago

Profesor de religie, condamnat pentru că și-a bătut soacra

Absolvent de Teologie, dascăl de religie în județul Hunedoara, bărbatul le-a spus anchetatorilor că a…

18 ore ago