UNPR propune alternativã la pietonala din Hunedoara

  Oana Mihnea

Organizaţia municipală Hunedoara a UNPR a redeschis ieri în conferinţă de presă subiectul controversat al proiectului de transformare a Bulevardului Corvin din municipiul de pe Cerna în centru pietonal, dar şi continuarea procedurii de excludere din partid a lui Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean.

„Nu intrăm în lupte politice”
În ultima şedinţă a Consiliului Local Hunedoara, proiectul cu pietonala a trecut la limită. Totuşi, organizaţia UNPR Hunedoara este alături de cetăţenii care nu îşi doresc această investiţie. „Considerăm inoportună dezvoltarea unui asemenea proiect în zona respectivă. Ne cerem scuze faţă de cetăţeni, pentru că ei ne fac responsabili de faptul că proiectul a trecut în forma propusă de iniţiator, deoarece a fost votat şi de către doi consilieri UNPR. Punctul de vedere al UNPR este cel al cetăţenilor pe care îi reprezentăm. Nu intrăm în lupte politice de dragul de a face acest lucru. Acolo nu s-a făcut un studiu de descărcare al traficului, iar din punct de vedere economic poate să fie bine, poate să fie rău. Suntem de părere că ar trebui ca investiţia să aibă caracter sezonier, să fie doar vara, pentru că iarna nu văd rostul unei pietonale. De aceea, propunem ca alternativă zona râului Cerna şi toate străzile care duc spre Castelul Corvinilor. Suntem deja în discuţii cu specialişti, să ne ajute să creionăm un proiect pe care să îl punem pe masa Consiliului Local“, a declarat Cristian Grigoraş, preşedinte interimar al organizaţiei municipale Hunedoara a UNPR.
Referitor la cei doi consilieri locali proveniţi din PP-DD, Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean, reprezentanţii organizaţiei municipale Hunedoara a UNPR au precizat că procedura de excludere din partid a celor doi este în curs de desfăşurare. Propunerea a ajuns la Consiliul Executiv Naţional al UNPR, care va lua decizia finală.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago