UNPR propune alternativã la pietonala din Hunedoara

  Oana Mihnea

Organizaţia municipală Hunedoara a UNPR a redeschis ieri în conferinţă de presă subiectul controversat al proiectului de transformare a Bulevardului Corvin din municipiul de pe Cerna în centru pietonal, dar şi continuarea procedurii de excludere din partid a lui Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean.

„Nu intrăm în lupte politice”
În ultima şedinţă a Consiliului Local Hunedoara, proiectul cu pietonala a trecut la limită. Totuşi, organizaţia UNPR Hunedoara este alături de cetăţenii care nu îşi doresc această investiţie. „Considerăm inoportună dezvoltarea unui asemenea proiect în zona respectivă. Ne cerem scuze faţă de cetăţeni, pentru că ei ne fac responsabili de faptul că proiectul a trecut în forma propusă de iniţiator, deoarece a fost votat şi de către doi consilieri UNPR. Punctul de vedere al UNPR este cel al cetăţenilor pe care îi reprezentăm. Nu intrăm în lupte politice de dragul de a face acest lucru. Acolo nu s-a făcut un studiu de descărcare al traficului, iar din punct de vedere economic poate să fie bine, poate să fie rău. Suntem de părere că ar trebui ca investiţia să aibă caracter sezonier, să fie doar vara, pentru că iarna nu văd rostul unei pietonale. De aceea, propunem ca alternativă zona râului Cerna şi toate străzile care duc spre Castelul Corvinilor. Suntem deja în discuţii cu specialişti, să ne ajute să creionăm un proiect pe care să îl punem pe masa Consiliului Local“, a declarat Cristian Grigoraş, preşedinte interimar al organizaţiei municipale Hunedoara a UNPR.
Referitor la cei doi consilieri locali proveniţi din PP-DD, Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean, reprezentanţii organizaţiei municipale Hunedoara a UNPR au precizat că procedura de excludere din partid a celor doi este în curs de desfăşurare. Propunerea a ajuns la Consiliul Executiv Naţional al UNPR, care va lua decizia finală.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Zvonerii vorbesc prin târg că se fac lu­cruri extrem de grave pe la niște instituții.…

5 ore ago

Judeţul Hunedoara poate beneficia de fonduri în valoare de 510 milioane de euro prin Programul de Tranziţie Justă

Adriana Năstase Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Fereirra, a fost prezentă ieri în…

5 ore ago

Bulina albă

Dragoș Iulian Coadă, elev la Colegiul Național „Decebal” din Deva Pentru că a fost premiat…

5 ore ago

Bulina neagră

Costin G., din municipiul Deva Pentru că a fost prins drogat la volanul mașinii sale…

5 ore ago

Septuagenarul care a agresat sexual mai multe minore, lăsat acasă

Procurorii obținuseră internarea for­țată a bătrânului într-un centru de spe­cialitate aflat sub pază, dat fiind…

5 ore ago

Prostituatele i-au furat banii

Un timișorean a fost lăsat fără toți banii, după ce a mers la pros­tituate. Totul…

5 ore ago