Categories: Actualitate

Un tânăr din Deva a găsit un portmoneu plin cu bani şi l-a predat poliţiei

Un tânăr din Deva, cu spirit civic, a dus la Poliţie un portmoneu plin cu bani, carduri şi acte, pe care l-a găsit în benzinăria la care lucrează. În schimb, a primit felicitări de la poliţişti şi mulţumiri de la proprietarul portmoneului.
În data de 14 februarie, Cristian Aldea, de 27 de ani, şef Staţie Lukoil Deva, (în stânga, în foto, alături de proprietarul portmoneului) a dus la Poliţia municipiului Deva portmoneul în care se aflau 800 de euro şi 375 de lei, precum şi carduri bancare şi documente de identitate eliberate pe numele unui cetăţean italian.
„Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Hunedoara, au reuşit în scurt timp să-l contacteze pe proprietar, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul. De asemenea, italianul a dorit să îi mulţumească personal tânărului care l-a găsit. Acesta a fost felicitat şi de poliţişti pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că fapta de a nu preda autorităţilor, în termen de 10 zile, un bun găsit, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • De ce nu există o lege de premiere pentru fapte bune ,pentru a stimula populația să facă asemenea fapte bune ?

  • Vili nu te cunosc , nu cred ca ma cunosti , dar am mai multe intrebari despre un om care a murit in niste imprejurari care te au pus pe tine in suspectul nr 1 in moartea prietenului meu Butnariu Mirel am copilarit impreuna si am o datorie fata de el. (nu esti fortat sa raspunzi)
    Multumesc anticipat

  • Pentru Geraldo , după 20 de ani te interesezi de moartea prietenului tău , ce prieten ești tu , dacă vrei să afli adevărul , du-te la spital și întreabă pe doctorul Talfeș , el a fost de gardă și l-a întrebat cine la bătut și i-a spus că Butunoiu , e scris asta în declarația care a dat doctorul la procuroari ,mai este o declarație la dosar al martorului Scutaru Gheorghiță dată în 1998 în care-l indică pe Șelaru Ioan Petru vinovat de omor și nu s-a făcut o anchetă împotriva lui , aici vine întrebarea , de unde știa martorul că criminalul a omorât un om . Pe mine sau răzbunat pentru că am depus o cerere de daune morale și așa face represiune nedreaptă magistrații când te lupți pentru dreptate , ca dovadă , am fost Achitat . Dacă vrei să afli mai multe detalii din dosar o poți face mergând la Tribunal Deva .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

23 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

23 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

23 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

23 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

23 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

23 de ore ago