Categories: Actualitate

Grupul de tâlhari din Hunedoara, trimis în judecată

Maximilian Gânju

Nu mai puţin de nouă copii au fost urmăriţi şi tâlhăriţi de membrii unui grup care opera în municipiul Hunedoara. Suspecţii jefuiau şi bărbaţi în toată firea, însă doar pe cei care erau băuţi bine.
Patru indivizi au format un grup care se ocupa cu tâlhării, ţintele lor fiind în special elevii. Suspecţii, Denis Florin Roman, Adrian Florin Ionaşcu, Marius Voina Manolea şi Robert Andrei Şofron au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată, iar dosarul se află pe rolul Judecătoriei Hunedoara.
Trei dintre membrii grupării au fost ridicaţi de poliţişti în urma unei acţiuni în forţă derulată în Hunedoara, iar al patrulea a fost capturat în Maramureş. ”Potrivit probatoriului, faptele au fost comise în cursul lunilor noiembrie şi decembrie 2017, pe raza municipiului Hunedoara, atât pe timp de noapte, cât şi pe timp de zi. Poliţiştii au stabilit că cei patru tineri, purtând glugi trase pe cap şi având feţele acoperite cu eşarfe, au acostat mai multe persoane pe care, prin exercitarea de violenţe, le-au deposedat de bunuri de valoare, în special telefoane mobile şi bani. Victimele nu erau alese la întâmplare: acestea erau urmărite şi proveneau din rândul minorilor, în special elevi cu vârste cuprinse între opt şi 15 ani, care erau preluaţi în momentul în care ieşeau de la şcoală şi din rândul persoanelor ce obişnuiesc să consume cantităţi mari de alcool. Cei patru îşi atacau victimele din spate, după ce le forţau să meargă în locuri izolate, le deposedau de bunuri şi bani. Astfel, au fost sustrase opt telefoane mobile cu o valoare totală de aproximativ 8.000 lei (prejudiciu recuperat parţial) şi 750 de euro (sumă recuperată integral)”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

o oră ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

o oră ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

o oră ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

o oră ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

o oră ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

o oră ago