Categories: Actualitate

Hoţul a fost recunoscut, prins de cetăţeni şi dat pe mâna poliţiştilor

Sorina Popa

Un tânăr în vârstă de 18 ani (foto) a fost prins, luni, 11 noiembrie 2019, pe o stradă din zona Ceangăi, din municipiul Deva, de nişte bărbaţi care l-au recunoscut, după ce acesta furase, cu o zi înainte, un portofel, dintr-o maşină.

Maşina era parcată pe Strada Pietroasa, din municipiul Deva, unde o lăsase proprietarul să o repare un specialist. Autoturismul era neîncuiat, iar în cele câteva minute cât a rămas nesupravegheat, tânărul de 18 ani, care era însoţit de alţi doi adolescenţi, a reuşit să sustragă portmoneul proprietarului din torpedou şi să fugă înainte de a fi prins. În portofel erau acte personale şi carduri.
Hoţul a scăpat în acea zi, dar a doua zi, el a avut tupeul să revină prin zona aceea, probabil, în căutarea de noi surse. Ghinionul lui a fost că oamenii l-au recunoscut. A fugit, dar a fost prins de cei care l-au identificat. Oamenii au reuşit să-l imobilizeze, până au sosit poliţiştii la faţa locului. Dus la sediul Poliţiei municipiului Deva, tânărul i-a spus şi pe cei doi complici, în vârstă de 14 şi 15 ani, ambii din Simeria, care l-au însoţit când a furat portmoneul din maşină. Şi aceştia au fost ridicaţi de oamenii legii şi aduşi la audieri. Ieri, cercetările erau în toi, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Potrivit poliţiştilor, hoţul a retras de pe unul dintre carduri suma de 2.100 de lei. Se pare că a găsit în portmoneu şi codul pin al cardului, ceea ce i-a uşurat situaţia. Cei trei sunt cercetaţi pentru infracţiunile de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago