Categories: Actualitate

Un tânăr de 26 de ani va fi noul director al Aqualand

Natalia Bumbac

Complexul de agrement Aqualand Deva va avea un nou director, după ce Irinel Faur a demisionat. Consiliul local al municipiului Deva se va întruni mâine în şedinţă extraordinară, având pe ordinea de zi şapte proiecte de hotărâre, unul dintre ele fiind revocarea şi numirea directorului SC Aqualand SRL Deva, precum şi numirea unei comisii de inventariere.
Pe postul rămas liber, după demisia fostului director, va ajunge un tânăr de 26 de ani, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSRO Hunedoara. „Pe postul de director al SC Aqualand SRL Deva a fost nominalizat Alexandru Paul Enescu (foto). Este un tânăr de 26 de ani, jurist de profesie. Fostul director Irinel Faur a demisionat, deoarece a fost ales consilier local şi conform legislaţiei nu poate deţine cele două funcţii simultan. Vom face un inventar al bunurilor complexului de agrement, fiind înfiinţată o comise din trei consilieri locali: Andreea Ciobanu, Adina Chirilă şi Luminiţa Hurgoiu”, a afirmat Răzvan Mareş, viceprimar al municipiului Deva.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Dacă e jurist are în față o carieră deosebită ca director la Aqualand. Orice tânăr jurist dorește o astfel de perspectivă. Greșesc ?

  • Tocmai, un jurist și un economist pot conduce o gama larga de servici. Iar faptul ca are doar 26 ani nu cred ca e un impediment.

  • Cum era aia cu "Noi nu facem numiri pe criterii politice"?! Si culmea ca auzi asta de la toate adunaturile astea care se numesc "partide". N-am nimic cu tanarul din imagine, sa nu fiu inteles gresit.

  • Sigur, am vorbit cu studenții de la drept. Toți sunt distruși că postul de la Aqualand a fost ocupat postul. Cum vor mai reuși ei să se lanseze în carieră ? Ce INM, ce avocatură ? Ce notari ? Director la Aqualand, ăsta este viitorul oricărui jurist. Mult succes Alexandru Paul Enescu. Sunt sigur că juridicul va câștiga enorm prin experiența pe care o vei acumula la importanta firmă juridică Aqualand Deva. Trăiască PSRO ! Ura ! Ura !

  • Ne spune oare tanarul jurist la ce scoala s-a educat ? Sper ca nu Spiru Haret !!

  • Spre surprinderea multora, si la Spiru se faca scoala daca vrei sa inveti! De fapt, daca vrei sa inveti, inveti oriunde! Prejudecatile astea bazate pe campanii de presa sau opinii politice nu cred ca ne duc undeva!

  • Ce prejudecăți ? Să fim serioși. Se pare că nu vreți să înțelegeți ceea ce trebuie înțeles. Un jurist care se respectă aspiră să devină judecător, procuror, avocat, notar, executor nu director la Aqualand. Așa că nu vă mai agitați degeaba. Sigur, dacă asta este opțiunea lui e altceva dar nu veniți, cu surle și trâmbițe, să afirmați ce mare realizare a reușit acest tânăr. Nu este nici o realizare, este drum înfundat.

  • :)))) Eu ma referean strict la prejudecatile de genul celor privitoare la scoala acre se face la Spiru Haret sau altundeva! Inainte sa ne aruncam, hai sa citim atent! Sa ma repet deci: "Spre surprinderea multora, si la Spiru se faca scoala daca vrei sa inveti! De fapt, daca vrei sa inveti, inveti oriunde! Prejudecatile astea bazate pe campanii de presa sau opinii politice (LEGATE STRICT DE SCANDALUL SPIRU HARET!!), nu cred ca ne duc undeva!"

  • Tineretul, mandria tarii, telectualii politruci din leagan.
    Ce sa faca ?! Munca nu le place. Accepta sarmanii si posturi politice moca', fara criterii nici in viata nici in profesie. Se supun ...
    Ei, nu-i bai ca nu s-a uscat nici batista (mucii), nici stiloul (cerneala), nici pampersul (...). Nevoi mari sa avem, experienta si cunostinte ce ne mai trebuie?!
    Succesuri luptatorilor PSRO.
    Desi, parca prea mult si prea gretos seamana tineretul proaspat inregimentat in PSRO cu ... EBA.
    Hai sictir.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

20 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

20 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

20 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

20 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

21 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

21 de ore ago