Categories: Actualitate

Ucis în bătaie de amicul de pahar

Maximilian Gânju

Aproape o jumătate de oră și-a lovit vic­tima fără încetare, iar medicii legiști au des­coperit pe trupul celui ucis zeci de lovituri. Victima a a fost desfigurată în bătaie, iar numeroasele fracturi de la nivelul feței au dus la decesul acesteia. Autorul este un re­ci­divist de 29 de ani, din municipiul Hune­doara.

Și-a sărbătorit ziua de naștere
Potrivit anchetatorilor, Emanuel Boldijar (29 de ani) își aniversa ziua de naștere, astfel că a băut fără întrerupere de unul singur în apartamentul unor amici, locuință situată pe același palier cu cel în care locuia victima. Pentru că s-a făcut miezul nopții, amicii i-au spus să plece acasă, dar individul s-a întâlnit pe holul blocului cu victima și i-a propus să bea și să asculte muzică împreună cu el, în­tru­cât își sărbătorește ziua de naștere, pro­punere pe care victima a acceptat-o. ”In­cul­patul a intrat în locuința victimei unde, până în jurul orelor 03.00, au consumat împreună băuturi alcoolice. Pe fondul consumului de alcool, între inculpat și victimă a survenit un conflict spontan, care a degenerat. Astfel, in­culpatul a lovit victima în mod repetat, la ni­velul feței și al corpului, cu obiecte dure, unele alungite, găsite în locuința victimei, iar după ce victima a căzut pe podeaua locuinței ca urmare a loviturilor aplicate, inculpatul a continuat să o lovească cu picioarele, re­giu­nea facio-cervicală a victimei fiind com­pri­mată între piciorul inculpatului și podeaua lo­cuinței. (…) După încetarea agresiunii, în jurul orelor 03.30, inculpatul a abandonat victima și a părăsit imobilul acestuia în fugă”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Un vecin al băr­batului ucis în bătaie a văzut că ușa apar­ta­mentului este întredeschisă, a intrat și l-a descoperit într-o baie de sânge. Procurorii l-au acuzat de omor iar Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Boldijar, în vara acestui an, la 10 ani de închisoare. Recidivistul a făcut apel și a cerut Curții de Apel Alba Iulia să-i re­ducă pedeapsa, dar nu numai atât. A motivat că a recunoscut și a regretat fapta, că era băut, lucruri în măsură să justifice aplicarea unei pedepse sub minimul special prevăzut de lege cu suspendarea sub supraveghere a executării acesteia. Solicitarea i-a fost res­pinsă de completul de judecată, astfel că in­di­vidul va sta după gratii peste 11 ani, pentru că i-a fost adăugată o condamnare ante­ri­oară.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

17 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

17 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

17 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

17 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

17 ore ago