Categories: Actualitate

Trei zile de distracţie la Simeria

Magdalena Şerban

Începând de astăzi şi până duminică, Simeria este în sărbătoare. Pe tot parcursul acestui weekend, locuitorii urbei ceferiştilor, şi nu doar ei, vor avea parte de mai multe evenimente cultural-artistice şi de divertisment, prilejuite de Zilele oraşului.

Sondaj online, pentru alegerea artiştilor
În acest an, noutatea ţine şi de organizare, primăria având doar misiunea de a supraveghea bunul mers al lucrurilor.
„Va fi puţin diferit, comparativ cu ce s-a practicat până acum. Primăria nu s-a mai implicat. Sistemul e astfel: cei care se ocupă de eveniment, încasează de pe urma agenţilor comerciali care vin cu produse la vânzare. Din aceşti bani vor fi plătiţi artiştii. Am solicitat mai multor firme de profil să se ocupe de organizare, însă una singură a răspuns pozitiv. Au fost postate pe Internet câte trei nume de artişti consacraţi, pentru fiecare dintre cele trei zile de manifestări, iar simerienii şi-au putut vota preferinţele, pe baza acestor liste. Pe lângă cei aleşi, vor participa la manifestări şi artişti locali. Este pentru prima dată când se desfăşoară sub această formă evenimentul. Primăria, se va ocupa de partea de pază, menţinerea curăţeniei în perimetrul manifestărilor şi de circulaţia în zonă”, spune Emil Rîşteiu (foto), primarul oraşului Simeria.

Program pentru toată lumea
Vineri, începând cu ora 19, Parcul Tineretului va găzdui concerte semnate de B.E.A.R, Maris, Magic Star, Praf, Quas şi Haiducii. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, publicul se va putea bucura de prestaţia unor artişti, precum Anne, Adnana Olariu, Smok, Atlantis, Silvye, iar momentul de maximă audienţă le va aparţine celor de la DJ Project&Adela Popescu. Duminica va fi dedicată folclorului, în slujba acestuia punându-se Ansamblul Flori Mureşene, Şoimuşana, Adriana Vinţan, Corina Costinaş, Corina Iar, Doinel Hondorean, Nelu Ban Fântână şi îndrăgitul interpret Mile Povan. Seara se va termina cu un spectacol de laser şi lumini.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

12 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

12 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

12 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

12 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

12 ore ago