Categories: Stiri

Trei mine din Valea Jiului vor fi închise

Este oficial: trei unităţi miniere din Valea Jiului intră pe program de închidere. Compania Naţională a Huilei Petroşani a trimis deja către Ministerul Economiei programul de reorganizare a activităţii, aşa cum au convenit cu ministrul Ion Ariton. Acum, mai trebuie doar ca Executivul să-şi dea acordul. Directorul general al CNH Petroşani, Constantin Jujan, a declarat că programul a fost întocmit încă din vara anului trecut şi nu a fost agreat de sindicate, dar acestea nu au adus un altul care să poată fi discutat. „Programul prevede continuarea activităţii din minerit, împărţirea acesteia în două grupe: a unităţilor miniere cu posibilităţi de viabilizare şi a celor care intră în program de închidere. Numai astfel se poate primi subvenţia şi e nevoie de nişte reglaje în ce priveşte şi personalul acestor unităţi”, a declarat Jujan. Prin urmare, patru mine îşi continuă activitatea, iar alte trei intră pe program de închidere. (C. Cosman)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Cele 3 mine care se vor inchide sa mearga pana in 2018 , sa nu ne pacaleasca guvernanti,sa ramana drepturile .

  • Pai ce credeati? Valea nu mai are viitor. Care poate sa plece acum sa plece repede ca mai are sansa sa prinda bilet, chiar si in picioare. ceilalti...D-zeu cu mila. Sa le fie rusine celor care au adus Valea Jiului in asemenea hal.

  • Noroc Bun

    Sa-si dea demisia toti de la C.N.H.Acum au ocazia sa fure cat se poate.Ar trebui sa intram in Complexul Energetic pana in Septembrie 2012.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago