Categories: Comunitate

Tratamente cosmetice revoluţionare, la CARP Deva

Magdalena Şerban

După cum se ştie, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Deva (CARP) pune la dispoziţia membrilor săi nu numai servicii medicale sau de socializare, ci şi unele ce ţin de coafură sau chiar cizmărie. Pentru că vremurile se schimbă, iar descoperirile în materie de menţinere a tonusului şi redare a frumuseţii trupeşti au luat amploare, preşedintele instituţiei, Francisc Kovacs (foto), doreşte să dezvolte activitatea Casei şi în acest sens.

“Avem deja în cadrul centrului nostru, un spaţiu destinat frizeriei şi coafurii. Aici, după ce vom efectua amenajările necesare, dorim să prestăm şi servicii de cosmetică şi chiar să comercializăm un produs revoluţionar de profil. Aceste servicii nu vor fi destinate doar membrilor CARP Deva, ci tuturor persoanelor interesate. Astfel, vom putea înregistra şi venituri. Noutatea noastră se numeşte GALVANIC SPA. Acesta este un adevărat SPA pentru oricine doreşte să se îngrijească. Are efect de 10 ori mai mare şi mai rapid decât tratamentele ce se fac la cosmetică. Plus că este exclus să te îmbolnăveşti, pentru că acest curent, cel galvanic, omoară orice microb. Sistemul este folosit din anul 1930 şi pe vremea aceea, aparatul avea un volum mare (cât jumătate de cameră), iar acum, are dimensiunile unui telefon mobil. Este realizat în SUA, de către un institut de cercetare. Dacă la cosmetică, o femeie plăteşte în medie, circa 100 de lei, pentru cele care vor să facă un tratament la noi cu GALVANIC SPA, costă 75 de lei (acest cost înseamnă serurile şi cremele utilizate de noi, plus manopera). Dacă tratamentul (care este foarte uşor de realizat) se doreşte să fie făcut acasă, un astfel de aparat costă 1.000 de lei, cu garanţie doi ani. Serurile necesare se achiziţionează separat şi se adresează atât problemelor estetice ale femeilor, cât şi celor ale bărbaţilor. Aparatul execută cinci operaţii distincte, de la lupta contra ridurilor fine sau profunde, până la calviţie sau masaj anticelulitic. Consumabilele pot fi cumpărate de la noi sau putem să facilităm cumpărarea lor direct de la sursă”, a precizat Francisc Kovacs, preşedintele CARP Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

La Blăjeni, intervențiile de urgență și cele edilitare se vor face cu ajutorul unui utilaj achiziționat din bani europeni

Magdalena Șerban Ce fac primarii harnici când conduc localități mici, cu un buget care abia…

3 minute ago

Deva: Absenteismul școlar, monitorizat de DAS Deva pentru circa 40 de copii

Magdalena Șerban Din pricina absenteismului școlar, circa 40 de copii și adolescenți din mu­nicipiul Deva,…

5 minute ago

„Normă” îndeplinită de „corbii” albaștri. Trei goluri, trei puncte câștigate

Ultimul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 2 a avut loc ieri, pe…

13 minute ago

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago