Categories: Comunitate

CARP Deva: ofertă imbatabilă la capitolul servicii

Magdalena Şerban

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Deva nu înseamnă doar cabinete medicale specializate pe problemele specifice persoanelor vârstnice şi spaţii de cazare pentru membrii din afara oraşului, ci mai oferă şi o gamă diversă de servicii.

“După finalizarea noului sediu, modernizat din bani europeni, am reluat şi activităţile de coafură şi frizerie, cizmărie, croitorie, respectiv de desfacere a produselor funerare. Membrii noştri beneficiază de reduceri considerabile, adică cu 30-50 la sută mai puţin faţă de tarifele practicate în general, în oraş. Este firesc, unele servicii le susţinem noi, ca şi Casă, prin subvenţionare. Oamenii s-au obişnuit cu aceste facilităţi şi este bine ştiut că un pensionar de rând întotdeauna are greutăţi de tot felul, cu precădere de ordin financiar, aşa că e necesar să le oferim continuitate şi suport, acestor activităţi. Aici pot veni nu doar membrii, ci şi persoanele ce nu sunt înscrise. Pe viitor, în funcţie de cum vor evolua lucrurile din punct de vedere material, dorim să dezvoltăm servicii gratuite privind prevenirea îmbolnăvirilor, iar analizele uzuale de laborator (cele mai cerute, de obicei) să fie şi ele, tot gratuite. Ca o noutate, la noi la sediu, se pot încasa şi utilităţile (curent, gaz, telefonie etc), scutindu-i astfel pe cei care trebuie să se deplaseze la fiecare instituţie în parte, pentru a face plăţi.
Când un membru vine să-şi onoreze cotizaţia, îşi poate achita şi facturile”, a precizat Francisc Kovacs (foto), preşedintele CARP Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

18 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

18 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

18 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

18 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

18 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

18 ore ago