Categories: EvenimentFlash

Traficanţi de droguri, prinşi

Nicoleta Popa

Un număr de 14 hunedoreni au fost  identificaţi, ieri, de către poliţiştii de la Crimă Organizată Hunedoara, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de risc, respectiv marijuana şi haşiş.
„Persoanele identificate au între 20 şi 30 de ani. În Simeria, traficanţii acţionau în zona gării şi vindeau droguri cumpărate din Spania. În Hunedoara şi Deva, acţionau îndeosebi în locuri retrase, iar drogurile pe care le vindeau provin din Italia şi Spania. Ei comercializau gramul de marijuana şi haşiş cu 50 de lei. De exemplu, la o percheziţie au fost găsite 20 de doze porţionate, pregătite pentru vânzare”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Hunedoara.
La percheziţii efectuate s-au descoperit diferite sume de bani, provenite din traficul de droguri, minicântare electronice de mare precizie, utilizate la porţionarea stupefiantelor, dispozitive artizanale pentru consum şi resturi ale unor ţigări confecţionate artizanal. Au fost descoperite, de asemenea, diferite substanţe care par a aparţine genului canabis, fiind vorba de marijuana şi haşiş, şi care au fost trimise la laborator, pentru expertizare.

Au recidivat
O parte dintre persoanele identificate au fost cercetate în stare de arest preventiv, pentru trafic de haşiş în Dosarul „Tsunami”, instrumentat în 2008, iar după ce instanţa de judecată a dispus eliberarea lor, au fost din nou ridicate de către poliţişti, pentru trafic de droguri de risc.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago