Categories: Sport

Trădate de neputinţă

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva au pierdut la două goluri diferenţă (scor 20-22) meciul din deplasare cu HC Zalău, din cauza lipsei de inspiraţie şi eficienţă în atac şi a şicanelor arbitrilor arădeni Fânaţă – Moldovanu.

Şapte goluri în 38 de minute

În faţa unei apărări agresive, disciplinate şi ermetice „inventate” din jucătoare tinere şi fără nume de maestrul Gheorghe Tadici, Cetate a stabilit un nou record negativ la capitolul ineficienţă. Devencele au marcat doar şase goluri în prima repriză (scor 6-11), iar al şaptelea l-au înscris abia în minutul 37 şi 34 de secunde, deşi în teren, pentru Cetate erau nume precum Cartaş sau Vîrtic. Drept urmare, media de (in)eficienţă a echipei a fost de un gol la 5,4 minute, ceea ce e foarte puţin pentru o echipă de handbal de Liga I. Cetate a prins curaj între minutele 39 şi 52, iar devencele au redus treptat din avantajul de opt goluri la care s-a distanţat la un moment dat HC Zalău şi au ajuns la un ecart de doar două goluri: 19-17, min. 52. Diferenţa de două lungimi s-a dovedit imposibil de anulat, din cauza şicanelor arbitrilor arădeni Fânaţă – Moldovanu. „Am fost competitivi în defensivă, dar nu ne-a mers deloc atacul. Se ajungea în poziţii de finalizare, dar acolo intervenea lipsa de inspiraţie, neatenţia şi tracul şi se rata incredibil. Pe final, când am reuşit să reducem din acea diferenţă, am demonstrat că avem potenţial, însă la doar două goluri distanţă, au intervenit arbitrii şi nu ne-au lăsat să întoarcem soarta meciului”, a spus antrenorul Cosmin Hendrea.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago