Tiberiu Iacob Ridzi: Proiectele pentru Petroşani trebuie sã continue

Şi primarul în funcţie al municipiului Petroşani s-a înscris în cursa electorală pentru un nou mandat. Tiberiu Iacob Ridzi şi-a depus oficial candidatura şi speră ca locuitorii municipiului să-i acorde încrederea pentru încă patru ani.
Primarul Iacob Ridzi candidează din partea Uniunii Social Populare, alianţă electorală între PDL-UNPR-PNŢCD şi spune că nu are emoţii acum, pentru că în mandatul care se încheie pe 10 iunie, a reuşit să rezolve multe din problemele localităţii. De altfel, între 2008 şi 2012, în municipiul Petroşani, au fost finalizate şi demarate investiţii în infrastructură sau turism, cât pentru toate mandatele de după 1989, investiţii realizate cu fonduri nerambursabile sau de la guvern.
„Mi-am depus candidatura cu încrederea şi speranţa că locuitorii municipiului Petroşani îmi vor acorda încrederea în continuare pentru un nou mandat. Vreau să le mulţumesc pe această cale pentru încrederea pe care mi-au acordat-o până acum. Proiectele pentru Petroşani trebuie să continue şi dezvoltarea municipiului nostru la fel”, a declarat, la înscrierea în cursa electorală, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Acesta mai spune că va avea emoţii în ziua votului şi că şi-ar dori să aibă de partea lui şi consiliul local, adică, cel puţin 10 consilieri de la USP, dacă va fi posibil. Tiberiu Iacob Ridzi este primar din anul 2007, când a fost votat în urma unor alegeri parţiale generate de decesul primarului de atunci Schereter Carol. Pe lista de consilieri pe care edilul şef al Petroşaniului şi-ar dori să-i aibă lângă el, se află actualul viceprimar, Claudiu Cornea, şeful INSEMEX Petroşani, Constantin Lupu sau şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, Alexandru Lăutaru. (M. Gânju)

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc iar zvonerii că un personaj de la noi are ceva probleme cu o consilieră…

17 ore ago

Bulina albă

Ancuța Suciu, managerul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a depla­sat personal la sediul Unifarm…

17 ore ago

Bulina neagră

Camil T., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic de…

17 ore ago

Controversata lege care amnistiază evaziunea sub un milion de euro, promulgată de Klaus Iohannis ­

Președintele Klaus Iohannis a pro­mulgat legea inițiată de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă prin care…

17 ore ago

Așa, să tot înveți! Școală cu dotări moderne în comuna Gurasada

Magdalena Șerban Pentru modernizarea sistemului școlar în România, prin Planul Na­țio­nal de Redresare și Reziliență…

17 ore ago