Categories: Eveniment

Teribilistul cu BMW vrea învoire de la judecători

Maximilian Gânju

Individul care a omorât cu bolidul său doi pietoni, chiar în centrul municipiului Petroşani, vrea ca magistraţii Judecătoriei Petroşani să-l învoiască mai multe ore pe zi. Şoferul teribilist este judecat pentru ucidere din culpă şi se află sub arest la domiciliu.

Codruţ Norocel Măturar (foto), tânărul de 21 de ani, din Petroşani, care a spulberat două persoane care se angajaseră în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, după cum au declarat anchetatorii, ar vrea ca instanţa care-l judecă să-i ridice din interdicţii. Mai exact, Norocel a cerut judecătorului să-i modifice obligaţiile impuse în cadrul măsurii preventive, respectiv aceea de a nu părăsi imobilul, prin acordarea permisiunii de a părăsi imobilul în intervalul orar 10,00-20,00. Individul a motivat solicitarea prin faptul că trebuie să se prezinte la locul de muncă. Cererea sa va fi luată în discuţie de judecătorul de caz la termenul de judecată de astăzi, marţi.
Codruţ Norocel Măturar a fost trimis în judecată de procurori la finele lunii septembrie a.c., fiind învinuit de ucidere din culpă în cazul a două persoane. Acesta se află în arest la domiciliu încă din luna aprilie, după ce judecătorii Tribunalului Hunedoara au decis că nu se impune menţinerea sa în arestul IPJ Hunedoara, aşa cum iniţial, stabiliseră magistraţii petroşăneni. Totodată, Norocel a beneficiat de o învoire, în august, pentru două ore, perioadă în care a putut să-şi întocmească documentele de naştere ale copilului său. În urma accidentului, trei copii au rămas fără părinţi, unul dintre ei fiind un minor olimpic şi un extrem de talentat pianist.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la noi, cu ceva funcție pe la o instituție…

18 ore ago

Ne-am speriat degeaba! Ministrul Energiei spune că „taxa pe soare” este un fake news

Adriana Năstase Ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto), a negat luni că statul va introduce o…

18 ore ago

Bulina albă

Natalia Intotero, parlamentar PSD de Hunedoara Pentru că a reușit să-l aducă pe europarlamentarul Guido…

18 ore ago

Bulina neagră

Emil F., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru lovire și alte violențe,…

18 ore ago

A plecat de acasă și l-a lăsat cu doi copii

O hunedoreancă de 24 de ani a fost dată dispărută de concubinul ei, la trei…

19 ore ago

Bărbat lovit cu barosul și călcat cu mașina

O petrecere a fost la un pas de a sfârși cu o tragedie după ce…

19 ore ago