Categories: Sport

Noi surprize în Liga A Realsport

Ciprian Marinuţ

Favoritele continuă să fie puse sub presiune în competiţia de minifotbal organizată de CS Realsport Deva. Ca dovadă, în etapa de duminică, lidera şi campioana Avantaje a fost ţinută în şah, scor 2-2, de Phoenix Hunedoara, iar Autokris a pierdut cu 2-5 în faţa celor de la EFC Anonimii.

Egalaţi în ultimele secunde
Avantaje a început greoi şi a încheiat mai repede cu câteva secunde meciul, astfel că a încasat două goluri în aceste intervale de timp, care i-au costat două dintre cele trei puncte puse în joc. Phoenix a deschis scorul prin Dărăban în debutul partidei, cu un şut pe sub portar. Campioana a muncit mult pentru egalare şi a reuşit-o abia în startul reprizei secunde, după ce a irosit, între altele, şi o lovitură de penalitate (în penultimul minut al reprizei), primită pentru faulturile acumulate de adversari. Golul de 1-1 l-a marcat Alin Paul, fost la Autobergamo Deva, şi tot el a punctat şi pentru 2-1, în minutul 39. Crezându-se cu punctele în căruţă, Avantaje a încercat să joace economicos, la conservarea rezultatului. Strategia i-a costat, întrucât cu 20 de secunde înainte de finalul partidei, Phoenix a reuşit egalarea prin Sabou, dintr-o lovitură de penalitate, acordată pentru cumul de faulturi.

Răsturnare de scor
Învinsă în etapa trecută cu 4-3, după ce a condus 3-0, EFC Anonimii a învăţat din respectiva lecţie şi a câştigat în faţa celor de la Autokris cu 5-2, după ce a fost condusă cu 1-0 şi 2-1. Începutul de meci a stat sub semnul jucătorului Cătălin Horţ. Acesta a fost întâi demon pentru echipa sa, întrucât a marcat în propria poartă în chiar minutul unu, iar apoi a devenit înger, pentru că a reuşit egalarea. Autokris a preluat conducerea prin golul lui Alexandru Marin (min. 23), iar Anonimii a egalat în repriza secundă prin Ovidiu Tescu (min. 30) cu un şut din unghi. De la 2-2, EFC Anonimii au fost la putere şi au marcat trei goluri consecutive prin Mircea Albu şi Cosmin Vasiu (2), câştigând cu 5-2.
Liga A Realsport, rezultatele etapei a VII-a: Grawe Deva – PRO HD 1-3; Avantaje – Phoenix 2-2; Liverpool – Pera BMW 3-6; Roben Haţeg – A.S. FC. Cristur 8-1; Tikva Construct – Inter Călan 5 – 12; E.F.C. Anonimii – Autokris 5 – 2.

Liga B RealSport, rezultatele etapei a VII-a: Alaska – Roşu 1-2; Sews Doran – Voinţa Vălişoara 4-2; Diavolii Roşii – Sews-R Orăştie 7-3; Doctorii Deva – Pera II BMW 1-3; Boys Team – Legiunea Taylor Red 2-3.

Liga C RealSport, rezultatele etapei a VII-a: Mureşul Sântuhalm – C.S. Hanzi Deva 10-2; Golden Team – Young Boys Lăpugiu de Sus 4-2; Profi Football Team – Cocoşul de Aur 5-12; Progresul United – Azaria 7-5; City Taxi Deva – Crivis Fly Taxi 7-3; SNLP – Templierii 3-2.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

20 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

20 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

20 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

20 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago