Categories: Sport

Teoria conspiraţiei în handbal

Ciprian Marinuţ

Finanţatorul echipei Cetate Deva susţine că arbitrii au acţionat murdar şi neregulamentar, când au decis să suspende meciul cu HCM Roman, din cauza întârzierii ambulanţei. Marian Muntean (foto) îi suspectează pe fluieraşi şi pe cei de la serviciul de ambulanţă de jocuri de culise şi e hotărât să-şi caute dreptatea la Federaţie şi în justiţie.

Premieră urâtă
Nedisputarea meciului dintre Cetate Deva şi HCM Roman, din cauza întârzierii ambulanţei, reprezintă o premieră urâtă pentru handbalul românesc. Conform regulamentului, arbitrii au dreptul să suspende temporar sau permanent un joc, însă trebuie făcute toate eforturile pentru disputarea  meciului, înainte de a lua decizia de a-l suspenda. În plus, în regulament nu există o prevedere clară cu privire la numărul de minute permise pentru întârzierea ambulanţei. „Campionatul de handbal ar trebui să fie o confruntare sportivă, nu una la nivel de organizare. Eu le-am prezentat arbitrilor dovada că am plătit pentru ambulanţă şi le-am spus că am vorbit cu ei telefonic şi că sunt pe drum. Însă, au aplicat un regulament numai de ei ştiut, pentru a-i avantaja pe cei de la HCM Roman şi a ne pedepsi pe noi”, a spus Muntean.

Îşi caută dreptatea până în pânzele albe
Finanţatorul echipei devene susţine că arbitrii şi Federaţia acţionează cu rea-voinţă şi că îşi va căuta dreptatea în toate tribunalele lumii. „Nu pot accepta aşa ceva, pentru că e nedrept. Am şi bănuieli că serviciul de ambulanţă a făcut jocul celor de la HCM Roman. Voi face memoriu la Federaţie şi voi da în judecată Serviciul de Ambulanţă. Dacă nu se va decide rejucarea meciului, mă voi adresa şi justiţiei din străinătate. E nedrept ca o echipă să piardă în acest fel un meci. De exemplu, se poate întâmpla, sau pot aranja, dacă sunt tendenţios, ca ambulanţa care trebuie să asigure asistenţa la un meci al campioanei Oltchim să fie implicată într-un accident minor şi să întârzie mai mult de 10 minute. Va pierde atunci Oltchim meciul, deşi clubul nu are nici o vină?”, a spus Muntean.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago